Βουδαπέστη: Τα καλύτερα μέρη για να απολαύσετε το πρωινό σας!


Loading...

Η Βουδαπέστη είναι η πανέμορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Είναι γνωστή με διάφορες ονομασίες όπως για παράδειγμα η Βασίλισσα του Δούναβη ή ακόμα και ως το Παρίσι της Ανατολής όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν πολλοί, λόγω της πολιτιστικής κληρονομιάς της, αλλά και πολλών αξιοθεάτων της. Είναι μία πόλη με πολλές ομορφιές, επιβλητικά κτίρια και εκπληκτική αρχιτεκτονική που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας μείνει αξέχαστη. Πριν αρχίσετε την επίσκεψη σας στα αμέτρητα αξιοθέατα επιβάλλεται να φάτε ένα πεντανόστιμο πλήρες πρωινό...

Kempinski Hotel Corvinus

Άμα θέλετε να πάρετε το πρωινό σας με άρωμα πολυτελείας, τότε πρέπει να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο Kempinski Hotel Corvinus Budapest και να γευματίσετε στο εστιατόριο του! Ένα μοντέρνο, πλουσιοπάροχο περιβάλλον με εξαιρετικό πρωινό που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Kino Café

Ένα ωραίο περιβάλλον που διαθέτει εξαιρετικό καφέ και μια καλή επιλογή από αρτοσκευάσματα, όλα σε προσιτές τιμές! Το προσωπικό είναι ευχάριστο και πάντα διαθέσιμο για την καλή εξυπηρέτηση σας!

Stika

Ένα ωραίο μικρό μέρος να καθίσετε, να φάτε το πρωινό σας και να οργανώσετε την μέρα σας! Το πρωινό έχει πολύ καλή αναλογία τιμής και ποιότητας! Εξαιρετικός καφές και άψογη εξυπηρέτηση!

À la Maison

Το À la Maison είναι πολύ άνετο και έχει πολύ νόστιμο πρωινό, με μεγάλη ποικιλία! Οι τιμές είναι πολύ λογικές και το προσωπικό πάντα στη διάθεσης σας για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση!

Zoska Reggeliző és Kávézó