Πάμε για μπύρα στην Πράγα!


Loading...

Βρεθήκατε λοιπόν, στην πανέμορφη Πράγα, την πρωτεύουσα της Τσεχίας με τα πολυάριθμα αξιοθέατα και τα επιβλητικά κτίρια. Αν ωστόσο αναρωτηθείτε τι είναι αυτό για το οποίο οι κάτοικοι της πόλης καμαρώνουν περισσότερο, η απάντηση, πολύ πιθανόν, να μην αναφέρεται στην ιστορία και στην αρχιτεκτονική της Πράγας, αλλά στο ‘’υγρό ψωμί’’ , όπως συνηθίζεται να λένε οι ντόπιοι την μπύρα! Γι’ αυτό και εμείς σας προτείνουμε ορισμένες από τις καλύτερες μπυραρίες της πόλης για να δοκιμάσετε κι εσείς το καμάρι των Τσέχων!

Prague Beer Museum

Όχι, μην μπερδεύεστε από το όνομα… δεν είναι μουσείο! Είναι μία από τις καλύτερες pub της Πράγας, με μια τεράστια ποικιλία από τσέχικες μπύρες για να διαλέξετε! Μπορείτε να συμβουλευτείτε το εξαιρετικό προσωπικό του μαγαζιού και να δοκιμάσετε όσες γεύσεις επιθυμείτε, από δείγματα σε μίνι ποτήρια. Ο ‘’παράδεισος της μπύρας’’ βρίσκεται εδώ και σας περιμένει να τον επισκεφτείτε!

U Kunstatu

Μέσα στο κέντρο της πόλης, θα συναντήσετε το εντυπωσιακό αυτό bar, που σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε εξαιρετικές ντόπιες μπύρες! Οι άνθρωποι που θα σας σερβίρουν είναι παθιασμένοι με τη μπύρα και θα σας προτείνουν κάτι που θα ταιριάζει με τα γούστα σας. Μαζί με τις μπύρες, σερβίρονται, επίσης, πεντανόστιμες ποικιλίες αλλαντικών και τυριών!

Beer Geek

Ο χώρος αυτού του μαγαζιού δε θυμίζει τόσο τις κλασικές τσέχικες pub, καθώς η διακόσμηση του είναι λίγο πιο industrial. Προσφέρει, όμως, μεγάλη ποικιλία τόσο από διεθνείς όσο και από τοπικές μάρκες. Εδώ ο κατάλογος αναγράφεται σε οθόνες υπολογιστών, και σας προκαλεί να διαλέξετε τις καλύτερες craft. Πριν φύγετε, δοκιμάστε και τις φημισμένες φτερούγες κοτόπουλο!

20 Pip Craft beer pub

Σε αυτή τη μικρή αλλά ταυτόχρονα φιλική και ζεστή pub, θα δοκιμάσετε τις καλύτερες craft μπύρες, από μικρές τοπικές ζυθοποιίες! Μην περιμένετε να βρείτε τις κλασικές διεθνείς μάρκες, παρόλο που ο χώρος θυμίζει περισσότερο μια αγγλική pub, παρά μια τσέχικη μπυραρία.

U vystrelenyho oka

Αν αναζητάτε την αυθεντική τσέχικη pub, με ντόπιους πελάτες και παραδοσιακές τσέχικες μπύρες, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος! Θα δυσκολευτείτε λίγο να το βρείτε, καθώς είναι κάπως ‘’κρυμμένο’’, όμως αξίζει τον κόπο, καθώς μπορείτε να γευτείτε εξαιρετικές τοπικές ποικιλίες μπύρας, και υπέροχο τσέχικο φαγητό! Για να δοκιμάσετε κι εσείς τις φημισμένες τσέχικες μπύρες, επισκεφτείτε το site: http://www.18-24.gr/destination/67