Σύρος : Τρία σημεία που βρεις εκπληκτικά κοκτέιλ !!


Loading...

Η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων και φέτος προτίθεται να ικανοποιήσει και του πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες . Παραλίες κοσμοπολίτικες αλλά και πιο απομονωμένες με κρυστάλλινα νερά τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα . Γραφικά αρχοντικά και σοκάκια που σφύζουν από ζωή τους καλοκαιρινούς μήνες θα σου δώσουν μία γεύση από Κυκλάδες που θα σε κάνει να θέλεις να ξαναεπισκεφτείς σύντομα και πάλι το νησί .Το νησί διαθέτει καλό φαγητό και έντονη διασκέδαση. Είτε θελήσεις να ξενυχτίσεις τις νυχτερινές ώρες είτε να χαλαρώσεις επιβάλετε να δοκιμάσεις μοναδικά κοκτέιλ που προσφέρονται σε διάφορα μαγαζιά του νησιού. Επειδή οι επιλογές που θα έχεις είναι πολλές εμείς παρακάτω θα σου προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα σημεία για κοκτέιλ στο νησί.

Kouchico

Μπορεί να είναι ''μι-κούτσικο'' αλλά η ποικιλία ,η γεύση και η ποσότητα των κοκτέιλ που προσφέρει σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή είναι από τα πιο ικανοποιητικά στο νησί. Όντας πάντα γεμάτο θα βρεις πολύ δύσκολα τραπέζι για να κάτσεις για αυτό φρόντισε να πηγαίνεις από σχετικά νωρίς.

Baba Bar

Μέσα στα σοκάκια της Σύρου το ιδανικό σημείο στο οποίο θα βρεις κοκτέιλ με ωραία ατμόσφαιρα ωραία μουσική και μεγάλη ποικιλία. Από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα μαγαζιά για κοκτέιλ και καθόλου τυχαία. Γεμίζει πάντα από κόσμο ξένου και Έλληνες τουρίστες και τα κοκτέιλ του είναι σε πολύ ικανοποιητικές ποσότητες .

Jar

Όταν μιλάμε για γραφικά σοκάκια και κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε ένα μαγαζί ίσως είναι από τα καταλληλότερα σημεία να κάτσεις για κοκτέιλ και να καταλάβεις τι εννοούμε . Εκπληκτικά κοκτέιλ αλλά και καφέδες ή σνακ τις πρωινές ώρες σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο με όμορφη μουσική θα γίνει το επόμενο στέκι σου στο νησί. Για να βρείτε τα οικονομικότερα πακέτα για Σύρο πατήστε εδώ : http://www.18-24.gr/destination/97