3+1 λόγοι που αξίζει να κλείσεις για Μπάνσκο.


Loading...

Το Μπάνσκο
Το Μπάνσκο είναι ένας χειμερινός προορισμός που τα τελευταία χρόνια προσελκύει αρκετό κόσμο. Η "Ελβετία των Βαλκανίων" όπως πολλοί το αναφέρουν, είναι ο πιο "Hot" προορισμός για να απολαύσει κανείς τις χειμερινές του διακοπές. Αποφασίσαμε λοιπόν με την παρέα μου να το επισκεφτούμε κι εμείς. Θα σας αναλύσω 4 λόγους για τους οποίους αξίζει να επισκεφθείτε το Μπάνσκο, από την εμπειρία μου στον προορισμό αυτόν.

Τα χειμερινά σπορ

Αν είστε λάτρεις των χειμερινών σπορ, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Μπάνσκο. Το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πίριν, είναι ένα σύγχρονο χιονοδρομικό , πολύ κοντά από τα σύνορα με την Βόρεια Ελλάδα. Το χιονοδρομικό διαθέτει πολλών ειδών πίστες. Ανάμεσα σε αυτές και μαύρη, για τους πιο έμπειρους του αθλήματος. Παράλληλα με τα σπορ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας στο σαλέ του χιονοδρομικού. Η θέα θα σας μαγέψει.

Η χαλάρωση στο spa

Μεγάλο μέρος των ξενοδοχείων του Μπάνσκο διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις ευεξίας και spa. Εκεί μπορείτε να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση. Τζακούζι, σάουνα, ατμόλουτρο και υδρομασάζ είναι ορισμένες από τις πολύ χαλαρωτικές υπηρεσίες που διαθέτουν τα ξενοδοχεία. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε και ραντεβού για μασάζ. Μπορείτε να επιλέξετε από την μεγάλη ποικιλία των τύπων του μασάζ. Ορισμένα από αυτά είναι, των ποδιών, της πλάτης, όλου του σώματος αλλά και με θερμές πέτρες. Το τελευταίο σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

Η νυχτερινή διασκέδαση

Ένας ακόμη λόγος, και πιθανότατα ο πιο κύριος, ειδικότερα για τη νεολαία, αλλά κι όχι μόνο, είναι η νυχτερινή διασκέδαση στο Μπάνσκο. Τα club παίζουν μουσική μέχρι το πρωί. Όλα τα νυχτερινά μαγαζιά είναι σχεδόν γεμάτα. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές επιλογές για να διασκεδάσεις. Εσύ επιλέγεις, αυτή που σου κάνει πιο πολύ το κλικ.

Η Γαστρονομία

Και φυσικά,  η γαστρονομία του. Είτε είσαι λάτρης της κουζίνας είτε όχι θα πρέπει να δοκιμάσεις τα εξαιρετικά εστιατόρια του χωριού. Τόσο η τοπική βουλγάρικη παράδοση όσο και η διεθνής κουζίνα βρίσκονται στα αρκετά εστιατόρια του Μπάνσκο. Αν είσαι λάτρης του φαγητού σίγουρα το Μπάνσκο θα σε αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Σου προτείνω να το επισκεφτείς.