5 προτάσεις για φαγητό στη Βουδαπέστη!


Loading...

Ο προορισμός της Βουδαπέστης αποτελεί μία από τις συχνότερες επιλογές των Ευρωπαίων τουριστών. Η όμορφη πόλη έχει την ικανότητα να σαγηνεύει τους επισκέπτες της με την ατμόσφαιρα αλλά και την κουλτούρα της. Σε ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να δοκιμάσει κανείς είναι το φαγητό. Παρακάτω, λοιπόν, θα δούμε τις 5 καλύτερες προτάσεις για φαγητό.

Δοκιμάζοντας τις γεύσεις της πόλης.

Το Hummus Bar είναι ένα από τα πιο γνωστά σημεία για φαγητό στην πόλη της Βουδαπέστης. Εκεί προσφέρονται εντυπωσιακά πιάτα με θέμα την αραβική κουζίνα και την ανατολή. Λίγο παρακάτω οι επισκέπτες, μπορούν να συναντήσουν το Market BDPST προσφέρει εξαιρετικές επιλογές σε μεξικάνικη κουζίνα, όπου συνδυάζεται όμως και με ουγγρικές γεύσεις. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι και το υπαίθριο Karaván street food market όπου εκεί οι επισκέπτες μπορούν να βρουν γεύσεις από όλο τον κόσμο.


Υψηλή γαστρονομία

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια γαστρονομική εμπειρία επιπέδου Μισελέν, ένας είναι ο προορισμός. Το Costes Downtown. Πρόκειται για ένα εστιατόριο το οποίο σίγουρα θα δώσει μία ξεχωριστή εμπειρία στους επισκέπτες. Φυσικά κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το γλυκό. Το pastry shop,  The Fat Fairy προσφέρει γλυκίσματα και πεντανόστημα γλυκά σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον. Η διακόσμηση του χώρου, δεδομένα, θα κινήσει το ενδιαφέρον και τη φαντασία των επισκεπτών.