Μέρη στη Βουδαπέστη όπου θα φας με 10€ !


Loading...

Για όσους τα ταξίδια αποτελούν "συχνή υπόθεση", τότε είμαι βέβαιη ότι η αναζήτηση του ποιοτικού αλλά ταυτόχρονα οικονομικού φαγητού, είναι προτεραιότητα. Η Βουδαπέστη, είναι μια πρωτεύουσα όπου τα καλά μέρη είναι και καλά κρυμμένα. Όχι πως θα σας πρότεινα να αποφύγετε τα εστιατόρια στον κεντρικό πεζόδρομο αλλά σίγουρα οι παρακάτω επιλογές θα σας κάνουν να νιώσετε ψαγμένοι ταξιδιώτες!!

Bors GasztroBar

Σύμφωνα με τις κριτικές των όσων το επέλεξαν για το μεσημεριανό τους ή το βραδινό τους δείπνο, αποτελεί ίσως και την καλύτερη επιλογή στην πόλη. Εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε νοστιμότατες σούπες, ευρωπαϊκά και διεθνή πιάτα, γρήγορα snacks όπως τραγανές μπαγκέτες, μακαρονάδες και δροσερές σαλάτες, σε τιμές άκρως δελεαστικές!!

Pizzica

Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό, αλλά τέτοια πίτσα δεν θα βρείτε ούτε στην Ιταλία. Ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι δύο νέοι Ιταλοί, πρόθυμοι να σας προσφέρουν ποικιλία από γεύσεις πάνω σε ξύλο. Οι τιμές φυσικά είναι εξαιρετικά οικονομικές και ο χώρος ευχάριστος αλλά σχετικά μικρός.

Lucky 7 Burgers & More

Εδώ θα φας το πιο λαχταριστό burger! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές γεύσεις συνοδεύοντας το με μια σαλάτα, μπύρα ή αναψυκτικό. Όσοι το επισκέφτηκαν, επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Λέγεται ότι το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό και προσφέρει πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση. Για να βρίσκεται στο Top 3 μας, σαφώς και όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε το πολύ με 10€ !!!