Διακοπές με κρουαζιερόπλοιο!!


Loading...

Οι κρουαζιέρες τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε μια άκρως αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών. Η πολυτέλεια η οποία προσφέρεται στο εκάστοτε καράβι καθώς και η δυνατότητα για να ταξιδέψει κανείς σε πολλές χώρες μέσα σε μόλις λίγες μέρες αποτελούν πρωταρχικά κριτήρια για την επιλογή μιας κρουαζιέρας. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα 5 καλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου.

Crystal Serenity, Crystal Cruises

Η κρουαζιέρα διαρκεί 101 ημέρες και αναχωρεί από το λιμάνι του Σαν Φρανσίσκο. Θα σας ταξιδέψει στην Αλάσκα, την Ασία, την Αυστραλία και τον Νότιο Ειρηνικό. Η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 199.370$ το άτομο με την οποία σας παρέχεται και η «Penthouse Suite» με την οποία παίρνετε μαζί και έναν προσωπικό μπάτλερ.

Silver Whisper, Silversea

Εάν είστε λάτρεις της θάλασσας το συγκεκριμένο πλοίο είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς καθώς η συγκεκριμένη κρουαζιέρα επισκέπτεται 31 διαφορετικές χώρες και σταματά σε 51 διαφορετικά λιμάνια με σκοπό ο εκάστοτε επισκέπτης να μπορέσει να πάρει μια γεύση της κάθε πόλης. Η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 210.250$ κατά άτομο, με την οποία σας παρέχεται και η «Owner Suite».

Queen Elizabeth, Cunard

Το θρυλικό κρουαζιερόπλοιο της Cunard, «Βασίλισσα Ελισάβετ», δε θα μπορούσε με τίποτα να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα. Το καράβι ξεκινάει από το λιμάνι του Σάουθαμπτον και πραγματοποιεί ένα ταξίδι 120 ημερών. Πραγματοποιεί στάσεις στην Μαδέρα, στην Ναμίμπια και στο Κουρακάο. Η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 194.000$ το άτομο με την οποία σας παρέχεται και η κυριολεκτικά βασιλική «Grand Suite» των 128 τετραγωνικών μέτρων η οποία υπόσχεται να σας προσφέρει αυθεντικές βασιλικές παροχές.

Seven Seas Navigator, Regent

Αν θέλετε με ένα μόνο ταξίδι σας να πραγματοποιήσετε μια κρουαζιέρα στην Μεσόγειο, να περάσετε τη Διώρυγα του Παναμά, να φάτε εξωτικά εδέσματα στη Γαλλική Πολυνησία και να επισκεφθείτε την Ινδία, η συγκεκριμένη κρουαζιέρα είναι η ιδανικότερη επιλογή. Το καράβι αναχωρεί από το Μαιάμι. Η μέγιστη τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 162.000$ κατά άτομο με την οποία σας παρέχεται και η «Master Suite» του καραβιού.

Insignia, Oceania Cruises

Για το τέλος κρατήσαμε την μεγαλύτερη σε διάρκεια και την πιο ακριβή κρουαζιέρα. Στις 180 μέρες της διάρκειάς της θα βρεθείτε στο Χονγκ Κονγκ, στη Σιγκαπούρη, στα Μπόρα Μπόρα, στη Χαβάη, στη Ζανζιβάρη και στην Μυαναμάρ. Οι τιμές στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα ποικίλουν, παρόλα αυτά αν θέλετε η παραμονή σας στο καράβι να σας μείνει αξέχαστη , μπορείτε να επιλέξετε την διαμονή σας στη μοναδική «Owner's Suite» η τιμή της οποίας ανέρχεται στο απίστευτο ποσό των 300.000$ κατά άτομο.