Που θα διασκεδάσετε στο Μπάνσκο;


Loading...

Σίγουρα μόλις ακούτε το Μπάνσκο στο μυαλό σας έρχεται το κρύο, το χιόνι , το σκι και όλα τα συναφή! Όμως το Μπάνσκο μπορεί να σας προσφέρει και μερικές εξαιρετικές επιλογές διασκέδασης.. Μέρη για να χορέψετε, να πιείτε το ποτό σας και γενικότερα να διασκεδάσετε.

Jack's House!!

Ένα μαγαζί για όσους αντέχουν την νύχτα και την διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης! Βρίσκεται στο κέντρο του Μπάνσκο, στον κεντρικό δρόμο και είναι από τα πιο τοπ clubakia της πόλης! Έχει είσοδο που περιλαμβάνει και το ποτό σας μαζί. Μεγάλος χώρος, πολύ καλή μουσική και σκηνή όπου χορεύουν όμορφες χορεύτριες ! Εάν βρεθείτε στο Μπάνσκο μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε!

The Club!!

Ένα club που σας εγγυάται την καλύτερη διασκέδαση! Μεγάλος χώρος, με μουσική που θα σας κάνει να θέλετε να χορέψετε! Παίζει πολλών ειδών τραγούδια και σας υπόσχεται μια βραδιά που θα θυμάστε για πολύ καιρό με την παρέα σας! Έχει μια μεγάλη σκηνή, όπου μπορεί να δείτε χορεύτριες ή ακόμα και να παίζουν μουσική ζωντανά!

Club Martini!!

Ακόμα ένα club, που επισκεπτόμενοι , δεν θα το ξεχάσετε ποτέ! Μουσική, ποτό, ωραία ατμόσφαιρα και χορός μέχρι τελικής πτώσης!! Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Μπάνσκο και δύσκολα δεν θα πέσετε πάνω του! Τα πάρτυ που διοργανώνει θυμίζουν αυτά των μεγάλων club στο εξωτερικό!

Flash Club!!

Στον κεντρικό δρόμο του Μπάνσκο θα βρείτε το Flash Club. Έχει πάρα πολύ φιλικό προσωπικό και θα σας κάνει να περάσετε καλά! Συχνά υπάρχουν events με ξένους Djs, ώστε να σας ανεβάσουν και να σας κάνουν να χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Ένας μεγάλος χώρος με οικονομικά ποτά, που θα σας κάνουν να πάτε και μια και δυο και τρεις φορές!!