Βαρκελώνη : Η επίσκεψη μου στο Camp Nou.


Loading...

Βαρκελώνη: η πόλη του Gaudi που άφησε το στίγμα του στην αρχιτεκτονική της πόλης, αλλά και η πόλη του Messi και της Μπαρτσελόνα που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πάντα ήθελα να πάω στη Βαρκελώνη και να βρεθώ στο ναό του ποδοσφαίρου, το Camp Nou. Χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου κάθε χρόνο επισκέπτονται αυτό το ιστορικό γήπεδο. Να λοιπόν που τα κατάφερα και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από αυτό το υπερσύγχρονο και ιστορικό στάδιο.

Πρώτη στάση στο μουσείο

Το camp nou είναι ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου στον κόσμο, οπότε η επίσκεψή μου στο γήπεδο ήταν αρκετά μεγάλη. Αρχικά επισκέφτηκα, το μουσείο της ομάδας. Τα εκατοντάδες τρόπαια και διακρίσεις του συλλόγου σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Επίσης, πέρα από τα τρόπαια παντού υπάρχουν συλλεκτικές φανέλες και παπούτσια ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τα χρώματα του της ομάδας στο παρελθόν.

Ώρα για τα αποδυτήρια

Μόλις έχω μπει στα αποδυτήρια και φαντάζομαι τον εαυτό μου να βλέπω τους ποδοσφαιριστές να δέχονται οδηγίες για να μπουν στον αγώνα. Οι εγκαταστάσεις υπερσύγχρονες ώστε να παρέχουν όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές. Εννοείται ότι έβγαλα φωτογραφία δίπλα στη θέση του Messi.

Πάτησα χόρτο

Και ναι τα κατάφερα, πάτησα το πόδι μου στο ιερό χορτάρι του camp nou, το οποίο οι μεγαλύτεροι ποδοσφαιριστές του πλανήτη έχουν δοξάσει με τις εμφανίσεις τους. Ένιωσα και εγω για λίγα λεπτά την αίγλη των ποδοσφαιριστών και φαντάστηκα πως θα φαινόταν από κει γεμάτο ένα γήπεδο 90.000 θέσεων.

Το καλύτερο για το τέλος - Επίσκεψη στην μπουτικ

Εννοείται ότι θα πήγαινα και στην μπουτίκ η όποια είναι σαν ένα μεγάλο πολυκατάστημα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία ξέρει πολύ καλά να παρουσιάζει στους φιλάθλους κάθε λογής προιόντα με εκτυπωμένο το λογότυπο της ομάδας. Προσπάθησα να είμαι όσο γίνεται πιο φειδωλός με τις αγορές γιατί πραγματικά ήθελα να τα πάρω όλα.