Ρώμη: Οι καλύτερες pub για τους λάτρεις της μπύρας!


Loading...

Σίγουρα το πρώτο πράγμα, που σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντας "Ρώμη" είναι: αξιοθέατα, μνημεία, πίτσα, μακαρονάδα… και όχι μπύρα! Υπάρχουν, ωστόσο, υπέροχες μπυραρίες στο κέντρο της αιώνιας πόλης, που αξίζει να επισκεφτούν, όσοι θέλουν να χαλαρώσουν ύστερα από μια κουραστική μέρα στα αξιοθέατα. Γι’ αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες pub της Ρώμης!

Abbey Theatre Irish Pub

Σε απόσταση αναπνοής από το Πάνθεον και τη Piazza Navona σε περιμένει η όμορφη αυτή ιρλανδική pub με ποικιλία από μπύρες και ποτά για να διαλέξεις. Μπορείς παράλληλα να παρακολουθήσεις κάποιο αθλητικό κανάλι απολαμβάνοντας την ποικιλία των φαγητών και σνακ του μαγαζιού!

Fiddler’s Elbow

Πολύ καλή μουσική, τεράστια ποικιλία από μπύρες και γευστικότατα πιάτα! Το ευγενέστατο προσωπικό του μαγαζιού και οι καλές τιμές του σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Και αν είστε τυχεροί, μπορεί να πετύχετε κάποιο τοπικό συγκρότημα και να απολαύσετε live μουσική!

Saxophone

Δίπλα από το Βατικανό θα μπορέσετε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας μπύρες και burgers σε ένα παραδοσιακό μαγαζί, που συχνάζουν οι ντόπιοι. Το πολύ φιλικό προσωπικό και ο ιδιοκτήτης θα σας βοηθήσουν σίγουρα να διαλέξετε κάτι του γούστου σας!

Pub 800

Μια όμορφη pub δίπλα στην Piazza Bologna, με ήσυχο και φιλικό περιβάλλον και μια τεράστια ποικιλία ποτών και φαγητών. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη τοποθεσία του στα εξωτερικά τραπεζάκια του μαγαζιού. Οι καλύτερες προσφορές στις χαμηλότερες τιμές βρίσκονται μόνο εδώ! http://www.18-24.gr/destination/57