Αμβούργο: Ανακαλύψτε την εναλλακτική διασκέδαση!


Loading...

Πολλοί στα ταξίδια τους ψάχνουν κάτι το διαφορετικό. Κάτι πέρα από το συνηθισμένο και την καθημερινότητα. Όσον αφορά στην διασκέδαση, το Αμβούργο έχει να προτείνει και να "δείξει" πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Ο πασίγνωστος "κόκκινος δρόμος" στο Αμβούργο,  το Reeperbahn είναι ο πιο γνωστός δρόμος διασκέδασης της πόλης. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μαγαζιά ,όμως, μπυραρίες, clubs και μαγαζιά με χορεύτριες και εκτός της πασίγνωστης οδού. Κάποια μέρη είναι must για έναν πιο "εναλλακτικό" από τους συνηθισμένους τρόπους διασκέδασης.

Beers

Οι περισσότεροι συνδυάζουν την διασκέδαση στο Αμβούργο με την Reepnerbah και τα αμέτρητα clubs και ποτά με δυνατή μουσική. Σε όλη την ευρύτερη περιοχή όμως θα βρείτε διάφορα μαγαζιά, και μπυραρίες για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε με πιο ήρεμη και εναλλακτική μουσική. Η μπύρα στο Αμβούργο είναι υπέροχη και υπάρχουν πολλά καταστήματα που έχουν μεγάλη γκάμα για να επιλέξετε.

Live music

Προς θεού, δεν αφήνουμε την Reepnerbah  στην απ' έξω. Στον Κόκκινο δρόμο υπάρχουν πολλά "γκρουπς" που παίζουν μουσική και πολλοί καλλιτέχνες είναι εκεί καθημερινά και προσφέρουν μία ευχάριστη εμπειρία. Κάθε ξεχωριστή γωνία μοιάζει σαν μικρή συναυλία και είναι μία πλευρά του δρόμου που διαφέρει από τη "standard" διασκέδαση που προσφέρουν τα μαγαζιά, με δυνατή μουσική και πολύ αλκοόλ. Πάρτε, λοιπόν, το ποτό σας η το αναψυκτικό σας στο χέρι και απολαύστε την όμορφη αυτή βόλτα συνοδεία μουσικής και κόσμου.