Άμβούργο: Αυτά τα αξιοθέατα δεν πρέπει να χάσεις!


Loading...

Η γερμανική πόλη, τις τελευταίες δεκαετίες έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον πολλών τουριστών. Εκτός από οικονομικό κέντρο της Γερμανίας, το Αμβούργο αποτελεί και έναν πολύ όμορφο προορισμό. Όποιος επισκεφθεί το Αμβούργο θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει ένα ενδιαφέρον συνδυασμό πολιτισμών και αρχιτεκτονικής. Καθώς η πόλη έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπου που ζουν πλέον σε αυτή.  Η πόλη προσφέρει όμορφες εικόνες συνδυάζοντας κλασικά στοιχεία της ιστορικής πόλης με σύγχρονα στοιχεία που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σημερινής εποχής.

Sankt Michaelis

Η εκκλησία Sankt Michaelis είναι μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες του κόσμου. Με ύψος που ξεπερνάει τα 130 μέτρα, η εκκλησία αυτή στέκει ψηλά και προσφέρει ένα υπέροχο θέαμα από την κορυφή της προς όλη την πόλη και είναι προσβάσιμη με ασανσέρ. Αναμφίβολα ένα must μέρος να επισκεφθείτε αν σας αρέσει η πανοραμική θέα και βάλετε την υψοφοβία σας για ύπνο.

Λίμνη Άλστερ

Περπατώντας στο πάρκο γύρω από τη λίμνη, μπορείτε να ευχαριστηθείτε τον καθαρό αέρα και το γοητευτικό τοπίο. Μπορείτε επίσης να πάρειτε μία βαθιά ανάσα και να νιώσετε την καθαρότητα του μέρους. Επιλέξτε να κάνετε μία βόλτα εκεί, όταν δε νιώσετε καλά ή όταν θέλετε να καθαρίσετε το μυαλό σας. Στο τέλος της Άλστερ θα βρείτε την καφετέρια Alster Cliff, όπου μπορείτε να πιε τον καφέ σου ή ένα δροσιστικό ρόφημα και να χαλαρώσεις, απολαμβάνοντας όμορφες και πολύχρωμες εικόνες. Τι καλύτερο άλλωστε από ένα διάλειμμα στη φύση; Θα παρατηρήσεις αμέτρητα καραβάκια να διασχίζουν τα διάφορα κανάλια της λίμνης και σίγουρα θα θέλεις κι εσύ να ανέβεις σε ένα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση Αμβούργο χωρίς Άλστερ, δε γίνεται!