Βενετία: Διασκέδαση στο κόκκινο!


Loading...

Η Βενετία είναι μία πολύ όμορφη και γραφική πόλη. Γνωστή για τα ωραία κανάλια της, τους υδάτινους δρόμους, τα χρώματα και τα γραφικά κτίρια. Είναι ένας πολύ διαδεδομένος ταξιδιωτικός προορισμός και πολλοί την προτιμούν για διακοπές με παρέα ή με το ταίρι τους. Εκτός από τα υπέροχα τοπία και τα γραφικά στενάκια υπάρχουν και πολλά μέρη να διασκεδάσεις και να ξεφύγεις λίγο από την απλή "επίσκεψη" σε αξιοθέατα και δρόμους. Λίγα από τα μέρη που επισκέφτηκα είναι τα παρακάτω και μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.  

Venice Jazz Club

Είτε είσαι φαν της Τζαζ μουσικής, είτε όχι, το συγκεκριμένο jazz Club θα σε συναρπάσει. Είναι ένα πολύ γνωστό και διαδεδομένο μαγαζί που "χτυπάει" σε δυνατούς ρυθμούς  jazz και μαζεύει πολύ κόσμο. Εάν θέλεις να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με μουσική επιπέδου, το συγκεκριμένο jazz Club είναι ένα must στις επιλογές σου.

Il santo Bevitore

Το Il santo Bevitore είναι μία pub στην Βιέννη που μένει ανοιχτή μέχρι αργά. Έχει μεγάλη ποικιλία σε μπύρες και είναι ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα ποδοσφαίρου, ενώ είναι και ιδανικό μέρος για διασκέδαση μέχρι αργά. Έχει διάφορα events δοκιμής μπύρας που αρκετές φορές συνοδεύονται από ζωντανή μουσική.      

Η πλατεία του Αγίου Μάρκου

Γενικότερα η πλατεία του Αγίου Μάρκου μέρος που μαζεύει πολύ κόσμο και έχει διάφορα μαγαζιά, εστιατόρια και καφέ που μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας και να φάτε. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε κόσμο και παρέες που γεμίζουν τα μαγαζιά που θέλετε να επισκεφτείτε. Εάν νομίζατε ότι η Βενετία είναι μόνο βόλτες με Γόνδολα, σκεφτείτε το καλύτερα. Εάν ο στόχος σας είναι η διασκέδαση, ο ίδιος προορισμός καλύπτει και με το παραπάνω και αυτόν.