Βόλτα στις γέφυρες του Αμβούργου!


Loading...

Το Αμβούργο είναι  το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης. Είναι η δεύτερη σε πληθυσμό μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας. Έχει 2.302 γέφυρες, περισσότερες από όσες η Βενετία και το Άμστερνταμ μαζί.

Η γέφυρα Köhlbrand

Η γέφυρα Köhlbrand συνδέει από τις 23 Σεπτεμβρίου 1974 στο Αμβούργο, το νησί Elbe Wilhelmsburg με την Ομοσπονδιακή Οδό. Η καλωδιωτή γέφυρα έχει συνολικό μήκος 3618 μ. Και μετά το υψηλό Elbmarsch η δεύτερη μεγαλύτερη οδική γέφυρα στη Γερμανία. Το μήκος της είναι 3,6 χιλιόμετρα, το πλάτος 17,6 μέτρα και το ύψος της 53 μέτρα.  

Trostbrücke

Το Trostbrücke αρχικά συνέδεσε την Επισκοπική Παλιά Πόλη γύρω από την περιοχή του καθεδρικού ναού και την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τη νέα πόλη . Η γέφυρα έχει στην μέση δύο μεγάλα αγάλματα , τα οποία είναι σήμα κατατεθέν , και φωτογραφίζονται από πολλούς τουρίστες.

Η Γέφυρα Lombards

Η Γέφυρα Lombards είναι μια οδική και σιδηροδρομική γέφυρα πάνω από το Alster στο Αμβούργο . Η αρχική ξύλινη γέφυρα, που τελευταία αντικαταστάθηκε το 1827-1828 από ένα νέο κτίριο που σχεδιάστηκε από τον Wimmel, αντικαταστάθηκε το 1865 κατά την κατασκευή της συνδετικής γραμμής από το Αμβούργο προς την Altona από μια πέτρινη κατασκευή με σχέδια του Johann Hermann Maack . Η γέφυρα μήκους 69 μέτρων εκτείνεται από το Alster μεταξύ του Binnenalster και του Außenalster σε τρεις καμάρες.