Βουκουρέστι: Οδηγός πόλης!


Loading...

Το Βουκουρέστι είναι η πρωτεύουσα, το πολιτιστικό αλλά και εμπορικό κέντρο της Ρουμανίας. Η πόλη του Βουκουρεστίου συγκεντρώνει τουρίστες από αρκετά μέρη ανά τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια η πόλη βιώνει οικονομική άνθιση.  

Τοπίο για χαλάρωση

Εάν σας αρέσουν οι περίπατοι και η βόλτες με πλωτό μέσο το Herastrau Park είναι το κατάλληλο μέρος. Διαθέτει πολύ μεγάλο χώρο για δραστηριότητες και προφέρει οξυγόνο στην ρουτίνα της πόλης. Επίσης λειτουργούν καταστήματα για φαγητό αλλά και καφέ.

Όλα σε ένα.

Αν σας αρέσει ο συνδυασμός φαγητού,βόλτας αλλά και καφέ το εμπορικό κέντρο AFI Cotroceni τα προσφέρει και με το παραπάνω. Πρόκειται για ένα τεράστιο mall,το οποίο διαθέτει πολλά καταστήματα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις σας. Υπάρχει επίσης άνετος χώρος πάρκινγκ. Οι τιμές σε όλα τα καταστήματα είναι προσιτές και υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Το μουσείο των αισθήσεων.

Αν θέλετε να βγάλετε εντυπωσιακές και έξυπνες φωτογραφίες,το μουσείο αυτό είναι ξεκάθαρα το κατάλληλο μέρος. Βρίσκεται μέσα σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη και μπορείτε να μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία με τους φίλους σας κάνοντας παιχνίδια μυαλού μέσα στο μουσείο . Είναι επίσης κατάλληλο και για παιδιά καθώς όλες οι δραστηριότητες γίνονται σε μορφή κουίζ και παιχνιδιού.

Ένα μουσείο τέχνης.

Πρόκειται για ένα υπαίθριο μουσείο ,το οποίο είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε αν ταξιδέψετε στο Βουκουρέστι. Ένα μεγάλο πάρκο , το οποίο σας προσφέρει την δυνατότητα να δείτε από κοντά τα σπίτια που ζούσε ο κόσμος την τότε εποχή. Αποτελεί κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος καθώς είναι must προορισμός και αυτό έχει καθοριστεί από πολλούς τουρίστες που το έχουν  επισκεφτεί.

Caru-cu-bere

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο. Πολύ ιδιαίτερο εσωτερικό περιβάλλον,καθώς είναι διακοσμημένο σαν εκκλησία. Αρκετά μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά με μοναδικές γεύσεις. Καλό θα ήταν πριν την επίσκεψη να πραγματοποιήσετε κράτηση για καλύτερη εξυπηρέτηση.