Χαλαρό καφεδάκι στο Βερολίνο


Loading...

Το  Βερολίνο είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας. Παρόλο που είναι η μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι από τις πιο φιλικές ευρωπαϊκές πόλεις προς τον πεζό και ποδηλάτη. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους τουρίστες που τους αρέσει να εξερευνούν τους προορισμούς οι ίδιοι. Περπατώντας στο Βερολίνο θα σας εντυπωσιάζει ο συνδυασμός της σύγχρονης αρχιτεκτονικής της πόλης και της φυσικής της ομορφιάς. Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε ένα διάλειμμα πριν επιστρέψετε στις βόλτες σας, είναι σίγουρα ένας απολαυστικός καφές.

ORA

Ένα από τα καφέ που πρέπει να επισκεφθείτε είναι σίγουρα το ORA. Είναι ένα πρώην φαρμακείο που μετατράπηκε σε καφέ - κοκτέιλ μπαρ. Έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ στην εσωτερική του διακόσμηση μιας και διατηρεί ακόμη στοιχεία της προηγούμενης χρήσης του, όπως μεγάλες ξύλινες ντουλάπες.Στον κατάλογο θα βρείτε και πιάτα με γλυκές και αλμυρές προτάσεις.

Wohnzimmer

To Wohnzimmer αποτελεί τον ορισμό για ένα χαλαρό καφέ στο Βερολίνο. Στεγάζεται σε ένα γωνιακό ισόγειο χωρίς ακριβά έπιπλα και ιδιαίτερο ντιζάιν. Όμως ο αναπαυτικός καναπές στην μέση του χώρου και τα μικρά τραπεζάκια δημιουργούν ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Μπορείτε να συνοδεύσετε τον καφέ ή το τσάι σας με μία τάρτα ή κάποιο από τα υπόλοιπα επιδόρπια.