ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


Loading...

6 ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

  Η Κωνσταντινούπολη ξεχωρίζει με την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη κουζίνα και φυσικά τη νυχτερινή ζωή της. Ειδικά όταν πρόκειται για ηλεκτρονική μουσική ανεβάζει την ένταση στα ύψη και σου προσφέρει πολλές επιλογές. Οι καλύτεροι Dj στην Ευρώπη παίζουν σχεδόν κάθε εβδομάδα σε ένα από τα διάσημα κλαμπ και μπαρ της πόλης. Εάν η ψυχούλα σου το λέει και δεν ήρθες μόνο για να κάνεις το τουρίστα παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες στάσεις όταν πρόκειται για electro. Είσαι έτοιμος;

1. Indigo

Ως ένας από τους πιο παλιούς εκπρόσωπους της ηλεκτρονικής μουσικής στη Κωνσταντινούπολη, είναι ασφαλές να πούμε ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα ηχοσυστήματα στη πόλη για αυτό και προσφέρει εγγυημένη διασκέδαση. Το Indigo είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κλαμπ και προσελκύει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα  στην ηλεκτρονική μουσική καθώς και εκατοντάδες λάτρεις της electro κάθε εβδομάδα. Είναι ανοιχτό από Πέμπτη μέχρι Σάββατο και η τιμή εισόδου διαφέρει ανάλογα με το event. Δεν ενδείκνυται για αυτούς που ψάχνουν EDM.

2. Machine

Εάν ψάχνεις κάτι πρωτοποριακό και hard-core electro ήρθες στο σωστό μέρος. Λένε πως ότι γίνεται στο Machine club δε βγαίνει προς τα έξω. Αν είσαι πραγματικό party animal πρέπει να ρίξεις μια ματιά. Προετοιμάσου για πολύ ποτό, πολύ χορό, και πολύ ‘’έρωτα’’. Είναι ανοιχτό τις Παρασκευές και τα Σάββατα ενώ δεν στο συνιστώ εάν είσαι κλειστοφοβικός.

3. Suma Beach

Το Suma Beach club ανοίγει τις πόρτες του κάθε καλοκαίρι από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο και σε περιμένει στη Μαύρη Θάλασσα, περίπου 45 λεπτά από τη Κωνσταντινούπολη. Μια διαφορετική εμπειρία που αξίζει να δοκιμάσεις εάν έχεις την ευκαιρία. Επηρεασμένο από τη ηλεκτρονική σκηνή του Βερολίνου  από τότε που άνοιξε βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων. Ένα χαλαρό χίπικο μαγαζί που μετά τα μεσάνυχτα μεταμορφώνεται και παρασέρνει κάθε πιστό.

4. Klein

Άμα θέλεις να ξεφύγεις από τους τουρίστες το Klein, που βρίσκεται μακριά από τα πλήθη στη περιοχή Harbiye, είναι η καλύτερη λύση. Άνοιξε τις πόρτες του το 2015 και δηλώνει electronic music club ενώ έχει κυρίως Τούρκους DJs στα decks του. Χορευτές, ποτό, electronic και techno μουσική και ένα αμφιλεγόμενης διακόσμησης περιβάλλον μπλέκονται για να σου προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά. Είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

5. Club Temple

Είναι ο ναός της techno, trance και deep house μουσικής. Ένα μικρό κλαμπ με οικείο περιβάλλον και εξαιρετικό ηχοσύστημα. Underground καταστάσεις και ανερχόμενοι DJs θα σε παρασύρουν. Είναι ανοιχτό Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο και υπόσχεται μοναδικές στιγμές.

6. Pixie

Το Pixie  άνοιξε το 2018 και είναι για λίγους και καλούς. Πρόκειται για το πρώτο και μοναδικό κλαμπ στη Κωνσταντινούπολη που ειδικεύεται σε drum 'n' bass και dubstep μουσική. Είναι αρκετό μικρό με underground αίσθηση αλλά συνήθως γεμάτος. Του αρέσει να πρωτοπορεί και διοργανώνει συχνά διάφορα πάρτι.