Ευχάριστες δραστηριότητες, ώστε να μη βαρεθείς στιγμή


Loading...

Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη είναι πρωτεύουσα της Δανίας και η πιο πολυπληθέστερη πόλη της χώρας. Επιπλέον, είναι από τις πιο βιώσιμες πόλεις στον κόσμο. Η επιλογή να την επισκεφθούμε με την παρέα μου αποδείχθηκε σωστή. Μία πόλη γεμάτη ζωή και ευχάριστες δραστηριότητες που μπορούν να σε κάνουν να μην βαρεθείς ούτε μία στιγμή.

Το φαγητό

Το Torvehallerne είναι μια αγορά η οποία διαθέτει όλων των ειδών και των προτιμήσεων φαγητά. Αν είστε λάτρεις της γαστρονομίας και της τοπικής κουζίνας, η συγκεκριμένη αγορά θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Δοκιμάσαμε πολλά και διαφορετικά φαγητά. Η μυρωδιά όλων αυτών ήταν φανταστική. Ήταν κάτι το οποίο δεν το είχαμε ξανασυναντήσει σε κανέναν από τους προορισμούς που έχουμε επισκεφθεί. Ήταν ουσιαστικά μια "σύνοδος" γευστικών μυρωδιών φαγητού.

Ξενάγηση με Segway

Η πιο ευχάριστη δραστηριότητα, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω τις υπόλοιπες, μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Το Segway μπορεί να είναι για όλες τις ηλικίες αλλά στην νεανική ηλικία είναι αδύνατο να βρεις κάποιον που να μην ξετρελαθεί με αυτό. Περιηγηθήκαμε σε ολόκληρη την πόλη, πάνω σε 2 ρόδες και οδηγώντας κυριολεκτικά με την κίνηση του σώματος μας. Καθ'όλη τη διάρκεια είχαμε έναν συνοδό μαζί μας, ο οποίο στην αρχή μας έκανε ορισμένα μαθήματα, για να μπορέσουμε να οδηγήσουμε με ασφάλεια. Ήταν μια γρήγορα ξενάγηση στην πόλη αλλά είδαμε όλα τα αξιοθέατα. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία

Βαρκάδα

Μια ακόμη ευχάριστη δραστηριότητα ήταν η περιήγηση αλλά αυτή την φορά με βάρκα. Οι πολύ όμορφοι χρωματισμοί που διαθέτει το λιμάνι Nyhavn μας έκαναν να απολαύσουμε όλο το τοπίο. Η Κοπεγχάγη είναι μια πανέμορφη πόλη που είτε περιηγηθείς στα νερά της είτε στα πολύ ωραία μνημεία της σε αφήνει πάντοτε με τις καλύτερες εντυπώσεις.