Γιατί επιλέγω το Μπάνσκο κάθε χρόνο!


Loading...

Μπορεί κανείς να αντιληφθεί σχετικά εύκολα, πως το Μπάνσκο τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον αγαπημένο χειμερινό προορισμό των Ελλήνων. Σε αυτό συμβάλλουν αρκετοί παράγοντες που θα δούμε παρακάτω.  Αρχική βρίσκεται μόλις λίγη ώρα μακριά από τα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία. Έτσι η πρόσβαση είναι αρκετά εύκολη και σύντομη. Επιπλέον, η χειμερινή περίοδος είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη στην Ελλάδα, με συνέπεια η ποικιλία σε καταλύματα και διαθέσιμες ημερομηνίες να είναι και αυτή μεγαλύτερη.

Ξενοδοχεία και καταλύματα

Αυτό που κάνει πολλούς από τους Έλληνες να ξαφνιάζονται, είναι η σχέση ποιότητας και τιμής των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία. Η πλειοψηφία των ξενοδοχείων διαθέτει και οργανωμένα σπα όπου οι πελάτες μπορούν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Οι δραστηριότητες στο Μπάνσκο

Εκτός από το υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Πίριν και φιλοξενεί κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό από λάτρεις των χειμερινών σπορ, υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε άλλες δραστηριότητες. Τα γειτονικά χωριά του Μπάνσκο, έχουν θερμές πηγές όπου όποιος επιθυμεί, μπορεί να δοκιμάσει την αντοχή του στο ζεστό νερό, με φόντο το χιονισμένο τοπίο. Επιπλέον, υπάρχουν δραστηριότητες  όπως ιππασία και βόλτες με ATVs που μπορούν να γεμίσουν πολύ όμορφα τη μέρα των επισκεπτών.

Η νυχτερινή διασκέδαση!

Οι χειμωνιάτικες βραδιές στο Μπάνσκο, διαρκούν όσο ακριβώς χρειάζεται για γνωρίσουν οι επισκέπτες και την πλευρά της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ. Πολλά από τα club είναι γεμάτα με Έλληνες τουρίστες κάνοντας το περιβάλλον και τον τρόπο διασκέδασης πολύ γνώριμο! Συμπληρώνοντας λοιπόν ένα - ένα αυτά τα στοιχεία μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν το Μπάνσκο για τις χειμερινές τους διακοπές.