Γιατί κάθε χρόνο επιλέγω την Πάρο!


Loading...

Δυτικά της Νάξου θα βρεις ένα νησί που μια φορά είναι αρκετή για να σε κρατήσει εκεί. Η Πάρος είναι από εκείνους τους προορισμούς που μια φορά ποτέ δεν είναι αρκετή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν σε ετήσια βάση τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Μοναδικές παραλίες

Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται στη Πάρο. Αυτός είναι και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που όποιος επισκεφτεί αυτό το νησί το "ερωτεύεται". Οι Κολυμπήθρες αποτελούν τη διασημότερη παραλία του νησιού. Πρόκειται στην ουσία για 3 μικρές παραλίες οι οποίες ενώνονται και δημιουργούν ένα καταπληκτικό τοπίο, σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά. Η Χρυσή Ακτή. Ποιος πήγε εκεί και δεν μαγεύτηκε; Η μεγαλύτερη παραλία της Πάρου με την χρυσή αμμουδιά της, η οποία αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό της έλκει εκατοντάδες επισκέπτες καθημερινά.  

Η νυχτερινή ζωή

Από τα ατμοσφαιρικά μπαράκια της Παροικιάς, μέχρι τον δυνατό παλμό της νυχτερινής ζωής που χτυπάει στη Νάουσα, η Πάρος είναι ένα νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Αμέτρητα μικρά μπαράκια στα λευκά πλακόστρωτα δρομάκια αποτελούν επιλογές που θα καλύψουν όλα τα γούστα ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη νυχτερινή ζωή στο νησί.