Γιατί κάθε χρόνο ψηφίζω Ίο για διακοπές;


Loading...

Κάθε χειμώνα η ίδια συζήτηση. Που θα πάμε το καλοκαίρι διακοπές; Κάθε καλοκαίρι και διαφορετικός προορισμός. Όλα αυτά μέχρι να πας στην Ίο. Γιατί μια φορά είναι αρκετή για να σε πείσει πως πρέπει να επαναλάβεις αυτές τις διακοπές. Η Ίος δεν είναι ιδανική για ζευγάρια. Όπου κι αν κοιτάξεις, θα δεις αντροπαρέες και γυναικοπαρέες. Γι αυτό η παρέα σου είναι η καλύτερη επιλογή. Η ξέφρενη διασκέδαση, τα μπαράκια που ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά, η δυνατή μουσική και ο νέος κόσμος πλαισιώνουν το σκηνικό στο νησί.

Τοπία βγαλμένα από παραμύθι

Περικυκλωμένη από Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη, η Ίος έχει μερικά από τα καλύτερα τοπία στο Αιγαίο. Σαν πας στην Ίο ανέβα ψηλά. Γιατί όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά. Όταν πέφτει ο ήλιος πάρε τη παρέα σου και ανεβείτε σε κάποιο ύψωμα να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα με τον ήλιο να πέφτει στη θάλασσα. Αφού έπεσε η νύχτα το νησί θα κάνει τη νύχτα μέρα. Κανείς δεν κοιμάται. Όλο το νησί ένα απέραντο πάρτι. Μουσική, ποτά, γνωριμίες και η παρέα κάθε βράδυ μεγαλώνει. Το Orange Bar, το Click Cocktail Bar και το The Bulldog Bar είναι μερικά από τα μαγαζιά που είναι κρατούν ψηλά τη νυχτερινή διασκέδαση στο νησί

Ασύγκριτες παραλίες

Στο νησί θα ανακαλύψεις μερικές από τις πιο καλύτερες παραλίες στις Κυκλάδες και σίγουρα τις καλύτερες που έχεις επισκεφτεί ποτέ σου. Το πρωί όλοι ραντεβού στον Μυλοπότα. Η διασημότερη παραλία του νησιού μαζεύει καθημερινά εκατοντάδες κόσμου δημιουργώντας έτσι ένα απέραντο πάρτι με μουσικές στη θάλασσα. Πλήρως οργανωμένη παραλία η οποία παρέχει οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος με τη παρέα του για να περάσει εκεί όλη τη μέρα του. Θες περισσότερη απομόνωση; Τότε έφυγες για Μαγγανάρι. Αν θέσουμε μια σειρά, τότε το Μαγγανάρι είναι το Νο2 στο νησί μετά τον Μυλοπότα. Οργανωμένη παραλία στο νότιο μέρος του νησιού η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν λίγη ηρεμία κατά τη παραμονή τους δίπλα στο κύμα. Αν και απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα από τη χώρα, τα λεωφορεία που εκτελούν τακτικά δρομολόγια με προορισμό το Μαγγανάρι διευκολύνουν αρκετά τη κατάσταση.