Γιατί ψηφίζουμε Νίκαια, για το επόμενο ταξίδι σας!


Loading...

Ένας από τους πιο αριστοκρατικούς προορισμούς στην Ευρώπη, δεν είναι τελικά και τόσο απρόσιτος όπως πολλοί νομίζουν. Η Νίκαια της Γαλλίας απλώνεται κατά μήκος της κυανής ακτής, στη γαλλική Ριβιέρα. Όσο κοσμοπολίτικος και θεατρικός μπορεί να φαίνεται ο συγκεκριμένος προορισμός, άλλο τόσο απλός και καθημερινός είναι για τους επισκέπτες του. Μέσα στην πόλη μπορεί να συναντήσει κανείς από επαύλεις και πολυτελή εστιατόρια έως μικρά μαγαζάκια με σουβενίρ και πλανόδιους πωλητές στην ακτή.

Σημεία που αξίζουν μίας επίσκεψης.

Η πλατεία Masséna αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά σημεία της πόλης. Εντός της πλατείας, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν και πολλές καλλιτεχνικές  δημιουργίες από γνωστούς Γάλλους αρτίστες. Ο ναός Cathedrale Orthodoxe Russe St. Nikolas, αποτελεί την μεγαλύτερη ρωσική εκκλησία εκτός της Ρωσίας, προκαλώντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Τοπία και μαγευτική ομορφιά

Ένας περίπατος στον παραλιακό δρόμο της Νίκαιας, κατά τις απογευματινές ώρες, είναι ικανός να προσφέρει εικόνες στο μυαλό των επισκεπτών, που θα μείνουν αξέχαστες. Το ηλιοβασίλεμα της Μεσογείου, είναι πραγματικά ένα θέαμα απαράμιλλης ομορφιάς. Κάνοντας μία βόλτα προς την παλιά πόλη, αυτό που θα εντυπωσιάσει με σιγουριά τους επισκέπτες, είναι το χρώμα της ώχρας σε πολλά σπίτια. Αποτελεί κλασικό στοιχείο της περιοχής και αναπόσπαστο κομμάτι δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ξεχωριστή εικόνα.