Η νυχτερινή ζωή στα Χανιά!


Loading...

Η Κρήτη αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές Ελλήνων ή ξένων τουριστών κατά τους θερινούς μήνες. Συχνή επιλογή στο νησί της Κρήτης είναι η πόλη των Χανιών. Εκεί οι τουρίστες συναντούν το παραδοσιακό στοιχείο του νησιού αλλά και την κοσμοπολίτικη πλευρά της πόλης. Εκτός από τα ιστορικά αξιοθέατα αλλά και την αρκετά ενδιαφέρουσα κουλτούρα των ντόπιων, πολύ από τους επισκέπτες, επιλέγουν τα Χανιά για την νυχτερινή τους ζωή.

Διασκέδαση μέχρι το πρωί

Ενώ οι κοντινές παραλίες και τα ταβερνάκια είναι γεμάτα κατά τη διάρκεια της μέρας, το βράδυ εμφανίζεται ένα διαφορετικό πρόσωπο των Χανιών. Νυχτερινά μαγαζιά, στα πιο γνωστά σημεία της πόλης, προσφέρουν αμέτρητες επιλογές διασκέδασης μέχρι το πρωί. Κέντρο ενδιαφέροντος, αποτελούν φυσικά τα θερινά club του νησιού.

Πιο χαλαρές επιλογές

Για όσους επιθυμούν ένα πιο χαλαρωτικό ποτό μετά από μία γεμάτη μέρα κάτω από τον καυτό ήλιο του νησιού, προτείνονται τα cocktail bars της πόλης. Σε πολλά από αυτά, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα δροσιστικό κοκτέιλ ή ποτό κάτω από το γαλήνιο φως του φεγγαριού. Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε, πως για τους ακόμη πιο εναλλακτικούς ταξιδιώτες προτείνονται και οι κοντινές παραλίες για ένα νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα!