Ίος: Οι καλύτερες παραλίες!


Loading...

Προορισμός ο οποίος διαγράφει μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια. Η Ίος αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στο Αιγαίο με τους νέους, κυρίως, να φτάνουν κατά εκατοντάδες στο νησί καθημερινά. Γιατί τόση "φασαρία" όμως; Το νησί κατέχει πλούσια χαρακτηριστικά που το καθιστούν πόλο έλξης κυρίως για τους νέους. Φυσικά ένα από αυτά είναι η ατέλειωτη νυχτερινή διασκέδαση με τα night clubs να κάνουν τη νύχτα μέρα στο νησί. Φυσικά ακόμη ένα από τα δυνατά χαρτιά του νησιού είναι και οι παραλίες του. Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά.

Μυλοπότας και Μαγγανάρι

Φυσικά η πρώτη αναφορά θα γίνει στις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού με τον Μυλοπότα να κλέβει τις παραστάσεις αφού αποτελεί τη δημοφιλέστερη οργανωμένη παραλία του νησιού συγκεντρώνοντας καθημερινά χιλιάδες κόσμο. Και αυτό εξαιτίας της μικρής απόστασης του από τη Χώρα αλλά και του οργανωμένου κάμπινγκ που βρίσκεται δίπλα.   Αν πάλι προτιμάς με την παρέα σου ρηχά νερά σε μια παραλία με χρυσαφένια αμμουδιά, τότε το Μαγγανάρι με το χαρακτηριστικό πλάτος του είναι αυτό που ψάχνεις για να περάσεις την μέρα σου σε μια πεντακάθαρη παραλία με καταγάλανα νερά.

Κάλαμος

Αν είστε από αυτούς που θέλουν πιο "πριβέ" καταστάσεις μακριά από την πολυκοσμία, τότε ο Κάλαμος είναι το ιδανικό μέρος. Βέβαια η πρόσβαση στην παραλία γίνεται από χωματόδρομο ο οποίος οδηγεί στην απομονωμένη αμμουδιά αλλά η εικόνα θα σας καταπλήξει σίγουρα.

Βαλμάς

Το τοπίο που θα αντικρίσεις είναι σίγουρα το πιο άγριο του νησιού με τα κύματα να χτυπούν στα βράχια αλλά είναι κάτι το οποίο θα σου μείνει στο μυαλό αλλά και στο άλμπουμ καθώς οι φωτογραφίες που θα βγάλεις εκεί θα είναι ανεπανάληπτες. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη αλλά ένα μικρό ταβερνάκι στην άκρη της θα σας προσφέρει ότι χρειαστείτε κατά την βόλτα σας.