Κέρκυρα: 5 τρόποι που διασκεδάσαμε!


Loading...

Η Κέρκυρα αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Είναι ένα νησί που συνδυάζει τα πάντα. Μακρά ιστορία, σημαντικά αξιοθέατα, πανέμορφες παραλίες, νέους και νυχτερινή ζωή. Η αλήθεια είναι ότι εγώ και η παρέα μου προτιμούμε την Κέρκυρα κυρίως για τους δύο τελευταίους λόγους. Κατακλυσμένη πάντα από νέους είναι έτοιμη να μας χαρίσει απίστευτες στιγμές και να εκτοπίσει το άγχος της καθημερινότητας. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαθέτει πολλές διαφορετικές επιλογές διασκέδασης μας κάνει να την αγαπάμε και να την ξεχωρίσουμε. Θα μοιραστώ, λοιπόν, με εσάς αυτούς τους τρόπους που μας έκαναν εμάς να περάσουμε καλύτερα στο νησί και να διασκεδάσουμε!

Θαλάσσια σπορ

Στην παραλία Γλυφάδα, μια από τις γνωστότερες παραλίες του νησιού αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας στα θαλάσσια παιχνίδια.Έτσι, λοιπόν, κατευθυνθήκαμε στον υπεύθυνο ο οποίος μας πρότεινε να κάνουμε τον λεγόμενο καναπέ. Πρόκειται για μια μεγάλη σαμπρέλα σε σχήμα καναπέ που διαθέτει τέσσερις θέσεις. Ενώνεται με το σκάφος του υπευθύνου το οποίο πλέει στη θάλασσα σέρνοντας τον καναπέ. Φυσικά, και ο υπεύθυνος μας δυσκόλευε στρίβοντας συνεχώς με αποτέλεσμα τη συνεχή πτώση κάποιου από εμάς. Στιγμή απίστευτου γέλιου και μια εμπειρία αξέχαστη.

The Lemon Tree

Τα καλύτερα κοκτέιλ του νησιού τα ανακαλύψαμε σε αυτό το μπαρ στον Άγιο Γόρδιο. Ένα πολύ ωραίο και μοντέρνο μπαράκι με  πολύ μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ και πολύ ωραία γεύση. Το σέρβις άψογο και φιλικό και η ατμόσφαιρα άκρως καλοκαιρινή και χαλαρωτική. Η μουσική σε ρυθμούς chill μας μετέφερε σε ένα άκρως νησιώτικο κλίμα. Τα κοκτέιλ διαδέχονταν το ένα το άλλο και το κέφι είχε ήδη ξεκινήσει.

Maria's famous Karaoke Fun Pub

Λάτρες του καραόκε αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο μπαρ. Αποτέλεσε ίσως την καλύτερη βραδιά των διακοπών μας. Το προσωπικό μας υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και τρέλα και μας έβαλε κατευθείαν στη διάθεση πάρτυ. Όταν ξεκίνησε το τραγούδι τα κινητά πήραν φωτιά βγάζοντας βιντεάκια και οι πλάκες και τα γέλια έρεαν.

Cactus Bar

Στο Cactus Bar ζήσαμε άλλη μια εμπειρία διασκέδασης. Ο φιλόξενος ιδιοκτήτης μας υποδέχτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο και μας εξυπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζωντανή μουσική συνόδευε τα ποτά μας και χορεύαμε παρακινώντας τους υπόλοιπους θαμώνες να κάνουν το ίδιο. Στο τέλος, όλο το μπαρ είχαμε γίνει μια παρέα και το κέφι είχε φτάσει στα ύψη.

Κάβος

Πρόκειται για το καλύτερο μέρος για να γνωρίσει κανείς τη νυχτερινή ζωή της Κέρκυρας. Μια περιοχή με πολλά εστιατόρια, πολλά μπαρ  που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη του νησιού. Φυσικά, εμείς δεν γινόταν να λείπαμε από εκεί. Στον Κάβο φτάσαμε αργά το βράδυ και περιπλανηθήκαμε στα στενάκια για να γνωρίσουμε τα μικρά μπαράκια της Κέρκυρας. Γρήγορα μείναμε έκπληκτοι από τις χαμηλές τιμές στα ποτά και από το ξεφάντωμα όλων γύρω μας. Μεγάλοι και μικροί, φοιτητές και τουρίστες, όλοι εκεί χορεύαμε και διασκεδάζαμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Απίστευτες στιγμές διασκέδασης που μόνο το νησί της Κέρκυρας μπορεί να σου προσφέρει.