Κωνσταντινούπολη: Προτάσεις για ψώνια!


Loading...

Η Κωνσταντινούπολη είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Τουρκίας, όμως δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας. Αποτελεί ένα παγκόσμιο κέντρο που προσελκύει ετησίως εκατομμύρια τουρίστες. Η πόλη βρίσκεται χτισμένη στις όχθες του Βοσπόρου, οποίος χωρίζει την Κωνσταντινούπολη σε Ευρωπαϊκή και Ασιατική αλλά χωρίζει και την Ευρώπη από την Ασία. Η πόλη διαθέτει αρκετά σημεία για ψώνια, όπου μπορείτε να βρείτε πολλών ειδών αγορές. Εγώ θα σας προτείνω μερικά μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε για να κάνετε τα ψώνια σας.

Istinye Park

Το Istinye Park είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά καταστήματα της Κωνσταντινούπολης. Εδώ μπορεί κανείς να βρει επώνυμα προϊόντα τόσο της ένδυσης όσο και της υπόδησης αλλά και διάφορα κοσμήματα. Το εμπορικό βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κοντά στην περιοχή Maslak.

Kapali Carsi

Το Kapali Carsi είναι η μεγαλύτερη καλυμμένη αγορά στον κόσμο. Διαθέτει περισσότερα από 3.600 καταστήματα και 11 εισόδους-εξόδους. Εδώ μπορείς να βρεις τα πάντα της ανατολίτικης αγοράς. Τα υφάσματα, τα μπαχαρικά και τα ντεκόρ της τουρκικής παράδοσης, είναι αυτά τα οποία κυριαρχούν στα περισσότερα καταστήματα. Το Kapali Carsi δέχεται περισσότερους από 500.000 ανθρώπους καθημερινά.

Mall of Istanbul

Το Mall of Istanbul είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Ataturk, στο δρόμο προς την Ελλάδα. Το εμπορικό διαθέτει καταστήματα επώνυμων εταιριών, καφετέριες, εστιατόρια , σινεμά αλλά και θέατρο. Η επίσκεψη σου εκεί θα είναι συναρπαστική.