Κοπεγχάγη: Προτάσεις διασκέδασης!


Loading...

Σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης η διασκέδαση μοιάζει πολύ με την διασκέδαση της Ελλάδας. Η Δανία είναι μία από αυτές. Η πρωτεύουσα της δεν "κοιμάται". Η διασκέδαση εκεί ξεκινάει τα μεσάνυχτα και τελειώνει μόνο με την ανατολή του ήλιου. Οι δρόμοι και τα καταστήματα γεμάτα με νέο κόσμο και φοιτητές που βγαίνουν να διασκεδάσουν. Η πόλη στηρίζει και ικανοποιεί όλα τα γούστα- από χαλαρή μουσική και κουβέντα με μία μπύρα στο χέρι, μέχρι δυνατά κλαμπ και χορό με τη μουσική στο τέρμα.

Chateau Motel

Αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά nightclubs της Κοπεγχάγης είναι το Chateau Motel. Είναι ένα κλαμπ που με το που μπαίνεις σου κόβει την ανάσα. Ένα τετραώροφο κτίσμα το οποίο είναι χωρισμένο σε πολλά μικρά θεματικά κομμάτια.  Εμείς πήγαμε στο Karaoke -φυσικά-, αλλά υπάρχει και πτέρυγα ηλεκτρονικής μουσικής, cocktail lounge ( με υπέροχα κοκτέιλς) και άλλα. Σίγουρα πρέπει να περάσετε από εκεί, καθώς εάν πάτε και νωρίτερα από τα μεσάνυχτα, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Bremen Theatre

Το Bremen Theatre πολλοί το ξέρουν για το μπαρ, πολλοί για το θέατρο. Οι περισσότεροι και για τα δύο. Στο Φουαγιέ του θεάτρου στεγάζεται το ομώνυμο μπαρ. Καλή μουσική από ειδικευμένους djs κρατάνε συντροφιά σε όλους τους πελάτες μέχρι και τις πρωινές ώρες. Το μέρος κρατάει πολλά στοιχεία από παλιότερη εποχή και δίνει μία ωραία αίσθηση. Οι σκηνές του θεάτρου χρησιμοποιούνται ακόμα για διάφορα events όπως συναυλίες και παραστάσεις.

Chill Bars

Στην Κοπεγχάγη υπάρχουν και πολλά από τα λεγόμενα "chill bars". Αυτά είναι καταστήματα - bars- τα οποία είναι πιο χαλαρά και πιο ιδανικά για κουβέντα ή μία ρομαντική έξοδο. Έχουν χαμηλό φωτισμό, ήρεμη μουσική και διάφορες μουσικές για μία ξεκούραστη και ευχάριστη έξοδο. Γενικότερα σε όλα τα μέρη που επισκέφτηκα με την παρέα μου, μπορούσαμε να δούμε διαφορετικούς ανθρώπους από όλα τα γούστα να μοιράζονται στα διάφορα καταστήματα ανάλογα την όρεξη τους. Ισχύει ότι η Κοπεγχάγη είναι η διασκέδαση για όλα τα γούστα.