Λονδίνο: Fooding Around.


Loading...

Το απόλυτο #fooding θα το κάνεις στο Λονδίνο!

Βρίσκεσαι σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Όποια στιγμή κι αν βρεθεί κανείς εκεί, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το δεις γεμάτο από κόσμο. Τα μέσα συγκοινωνίας, ναι μεν οργανωμένα στο έπακρο, αλλά ασφυκτιούν από τους εκατοντάδες επιβάτες που δέχονται καθημερινά. Όλα όσα έχεις να δεις, τα περισσότερα τουλάχιστον, βρίσκονται στο κέντρο του. Αυτό σημαίνει ότι θα περπατήσεις πολύ. Άλλωστε αν δεν περπατήσεις πώς θα δεις κάθε του γωνιά;! Ξέρεις όμως και τις συνέπειες όλης αυτή της κούρασης.... Θα πεινάς σαν να μην έχεις φάει μέρες τώρα. Μην ανησυχείς καθόλου, το Λονδίνο είναι κολοσσός στο "γρήγορο" φαγητό, είναι γεμάτο μαγαζιά, τόσο στο κέντρο του, όσο και στις πιο απόμακρες περιοχές του πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν. Κατά την περιπλάνησή σου, προτείνουμε, σίγουρα να κάνεις κάποιες στάσεις για να πάρεις δυνάμεις σε κάποια από τα μαγαζιά που σου αναφέρουμε παρακάτω. Να είσαι σίγουρος, ότι τέτοιο "fooding" δύσκολα να ξανασυναντήσεις

Πάρε μια γεύση...

Bleecker Street Burger

#1

Συνδυάζει ποιότητα και τιμή, γι' αυτό και το προτείνουμε Απέχει μόλις πέντε λεπτά από το σταθμό του μετρό Liverpool street station, ενώ άλλο του υποκατάστημα μπορείτε να βρείτε στην περιοχή Street Feast Dalston Yard. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για burger, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα συναντήσετε αρκετή κίνηση στα ταμεία. Όποιος αγαπάει το καλό burger, θα λατρέψει το συγκεκριμένο μαγαζί και σίγουρα δεν θα το επισκεφτεί μόνο μία φορά!

Yum Bun

#2

Κυριολεκτικά συνώνυμο του fooding. Πρόκειται για έναν κινητό παράδεισο αφού μπορείτε να το βρείτε σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά. Μπορείτε να δοκιμάσετε από χειροποίητα burger, έως κινέζικο. Τολμήστε να κάνετε συνδυασμούς τοπικών γεύσεων και μη διστάσετε να δοκιμάσετε κάποιες από τις προτάσεις που θα σας προτείνει η ιδιοκτήτρια.

Club Mexicana

#3

Μεξικάνικο. Αρέσει σε πολλούς από εσάς. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα παροχής γευμάτων για χορτοφαγικούς...αν βρεθείτε κοντά στην αγορά Street Feast Dalston Yard, σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Οι ιδιοκτήτες είναι τρεις αδερφές που είχαν όρεξη και θέληση να ασχοληθούν με τον χώρο της εστίασης. Για το λόγο αυτό, βρήκα τρόπους που θα εξυπηρετούσαν, από άποψη γρήγορου και καλού φαγητού, τους περαστικούς της πόλης. Πολλές φορές μπορεί να συναντήσετε το συγκεκριμένο κινητό πάγκο στο κέντρο της πόλης, ενώ άλλες φορές πηγαίνουν μέχρι και σε μακρινά χωριά!