Λονδίνο: Μια μητρόπολη με άπειρες δυνατότητες διασκέδασης.


Loading...

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα της Αγγλίας. Είναι ένας πολύ διαδεδομένος προορισμός με πολλά αξιοθέατα,  γραφικά κτίρια και μαγαζιά. Επίσης λόγω της αγγλικής γλώσσας, είναι ένας πολύ καλός προορισμός καθώς λίγο πολύ, ο καθένας ξέρει να μιλήσει Αγγλικά.  Έχει μεγάλη και ενδιαφέρουσα ιστορία να ξεδιπλώσει και να γνωρίσει κανείς. Από τα μεσαιωνικά χρόνια, μέχρι την αναγέννηση και την βιομηχανική επανάσταση, τις σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις... Εκτός από αυτά όμως, ένας τόπος για να προσφέρει ολοκληρωμένες και ευχάριστες διακοπές, πρέπει να έχει και άλλα στοιχεία. Το Λονδίνο φυσικά τα έχει. Καλό φαγητό, και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης.

Κάλο φαγητό

Είναι στη φύση του ανθρώπου, να συνδυάζει τη καλοπέραση με το καλό φαγητό. Άλλωστε, πόσες φορές ένα υπέροχο δείπνο έσωσε καταστάσεις; Είναι λογικό λοιπόν όταν ταξιδεύεις, να αναζητάς και ένα ευχάριστο διάλειμμα γεύσεων. Το Λονδίνο έχει αμέτρητα μαγαζιά, μικρά και μεγάλα, με παραδοσιακή κουζίνα, διεθνή, αλλά και διάφορες μίξεις και κουζίνες από όλο τον κόσμο. Μια βόλτα στους δρόμους του Λονδίνου αρκεί για να δοκιμάσεις μία από αυτές τις γεύσεις. Δοκίμασε παραδοσιακό Beef wellington και το Chicken tikka masala. Στον δρόμο προς το επόμενο σημείο επίσκεψης σου, κάνε ένα διάλειμμα και απόλαυσε ένα ευχάριστο Αγγλικό γεύμα.

extreeme sports

Πολλοί συνδέουν το Λονδίνο με την ηρεμία και το ύφος ενός gentleman. Η αλήθεια είναι ότι το Λονδίνο έχει πολλά πρόσωπα και όταν τα ανακαλύπτεις, ενθουσιάζεσαι. Υπάρχει μία σειρά από extreme sports που μπορείς να κάνεις στο Λονδίνο. Η Parkour Generations προσφέρει μαθήματα παρκούρ. Είναι ένα ενδιαφέρον άθλημα που γίνεται μέσα στην πόλη και έχει να κάνει με άλματα, τούμπες και σκαρφάλωμα σε περιβάλλον πόλης. Επίσης το  UK Bunjee Club, διοργανώνει Bunjee jumping  από Γερανούς. Ένα ξεχωριστό event που θα πρέπει να το "κλείσεις" μήνες πριν καθώς είναι γεμάτο με παραγγελίες. Επίσης λειτουργούν πολλά πάρκα για paintball, καταρριχήσεις τοίχων, go cart races και άλλα. Αν σε εξιτάρουν τα extreme sports, δώσε μία ευκαιρία στο Λονδίνο και θα σε κερδίσει.

Night life

Πώς θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε στη διασκέδαση, χωρίς την προσθήκη της νυχτερινής διασκέδασης; Το Λονδίνο φυσικά, όπως κάθε μεγαλούπολη, είναι ιδανικό μέρος για να βγεις, να χορέψεις να πιεις και να διασκεδάσεις. Η πόλη του Λονδίνου, έχει να προσφέρει διάφορα μαγαζιά για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.  Από ήσυχες μπυραρίες και σκοτεινές Pubs που μπορείς να ακούσεις μουσική και να πιεις την μπύρα σου, μέχρι μεγάλα clubs, με live συναυλίες, cocktails, ποτά και πολύ χορό. όποια και να είναι η προτίμηση σου, είναι σίγουρο ότι σε μία έξοδο στο Λονδίνο θα βρεις αυτό που ψάχνεις.