Μια νυχτερινή βόλτα στο Βουκουρέστι!


Loading...

Μια από τις ομορφότερες πόλεις των Βαλκανίων δέχεται κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο αριθμό τουριστών. Ο λόγος φυσικά για το Βουκουρέστι, που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχτεί σαν ένας από τους καλύτερους προορισμούς στα Βαλκάνια. Η πλούσια πρόσφατη ιστορία της πόλης και η επιβλητική αρχιτεκτονική, προκαλούν δέος στους επισκέπτες, προσθέτοντας ακόμη ένα όμορφο στοιχείο.

Η "ζωή" της πόλης!

Κατά τη διάρκεια της μέρας, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από πολλές δραστηριότητες για να γεμίσουν τον χρόνο τους. Μια βόλτα στα ιστορικά κτήρια της πόλης, προτείνεται καθώς η ομορφιά και η ιστορία που έχουν πίσω τους είναι απαράμιλλη. Μια δοκιμή της τοπικής γαστρονομίας "επιβάλλεται" για όσους δεν έχουν ξαναδοκιμάζει τα "Μιτιτέι" ή τα διάσημα ντολμαδάκια. Επίσης μια βόλτα στην παλιά πόλη θα διευρύνει κατά πολύ τις επιλογές των επισκεπτών κυρίως στην πλευρά του φαγητού.

Νυχτερινή διασκέδαση!

Μόλις πέσει το φως του ήλιο, το πρόσωπο της πόλης αλλάζει. Από επιβλητική και κλασική, γίνεται φανταχτερή, προκαλώντας την διάθεση για διασκέδαση. Το επίκεντρο και πάλι είναι η παλιά πόλη, όπου κατά μήκος των 2 μεγαλύτερων δρόμων, υπάρχουν κάθε είδους μαγαζιά. Από μπυραρίες και ελληνικά εστιατόρια, μέχρι cocktail bars και club. Λόγω του μεγάλου αριθμού τουριστών, καθένα από τα μαγαζιά είναι γεμάτο και η διασκέδαση φτάνει στο απόγειο! Μόλις, μετά από λίγες ώρες, το Βουκουρέστι είναι ικανό να αναδείξει όλες τις πτυχές του, που το κάνουν έναν εξαιρετικό προορισμό. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το επιλέγει τόσο μεγάλος αριθμός τουριστών ετησίως!