Μια πόλη με έντονη νυχτερινή διασκέδαση


Loading...

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό μόλις ακούτε για το Πόρτο; Οι παραλίες; Τα αξιοθέατα; Το καλό κρασί; Αν η απάντησή σας είναι κάποια από τις παραπάνω, τότε έχετε δίκιο!

Υπάρχει, όμως, ένα ακόμη χαρακτηριστικό στοιχείο που σας ξεφεύγει... η νυχτερινή ζωή της πόλης!

Αυτή τη στιγμή, το Πόρτο είναι μια πόλη με έντονη νυχτερινή διασκέδαση, που σας προσκαλεί συνεχώς να την εξερευνήσετε. Συνήθως, το κέντρο της πόλης γεμίζει κάθε βράδυ από κόσμο που ξέρει πώς να περνάει καλά.

Ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο, καθώς οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες της, ξεχύνονται σε bars και nightclubs και όλη η πόλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο πάρτυ!

Στις διακοπές σας, λοιπόν, στο Πόρτο, δεν πρέπει να μείνετε κλεισμένοι μέσα... Βγείτε έξω και ανακαλύψετε μια διαφορετική πλευρά της πόλης!

Πόρτο... για όλα τα γούστα!

Η κεντρική πλατεία της πόλης ονομάζεται Avenida dos Aliados και αποτελεί ένα από τα κυριότερα μέρη του Πόρτο όπου θα βρείτε τόσα μπαρ και καφέ συγκεντρωμένα όλα μαζί.

Είναι το ιδανικό σημείο για να περάσετε ένα ήσυχο βράδυ, εάν είχατε μια γεμάτη ημέρα στην πόλη και αυτό που χρειάζεστε είναι μια χαλαρή έξοδος με την παρέα σας. Πριν επιλέξετε, όμως, σε ποιο μαγαζί θα καθίσετε, αξίζει να κάνετε και μια βόλτα στην πλατεία.

~~~

Αν το κέφι έχει ανάψει, τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε άμεσα στο κέντρο του Πόρτο!

Εκεί σας περιμένουν μαγαζιά για χορό μέχρι τελικής πτώσης, καθώς, όπως είπαμε, το πάρτυ δε σταματά ποτέ στην πόλη αυτή.

Αφήστε τη μουσική να σας παρασύρει από το ένα μαγαζί στο άλλο, χορέψτε με τους φίλους σας... ή και με αγνώστους, οι οποίο μέχρι το τέλος της βραδιάς θα έχουν γίνει και εκείνοι φίλοι σας... γελάστε... τραγουδήστε και περάστε ένα αξέχαστο βράδυ!