Μήλος: Τα αξιοθέατα του νησιού!


Loading...

Η Μήλος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου. Επιπλέον, είναι ένα νησί με πλούσια ιστορία με το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου να ανήκει στα αριστουργήματα παγκόσμιας φήμης. Πέρα από τις αμμουδερές παραλίες και τα καταγάλανα νερά, το νησί έχει σίγουρα πολλά παραπάνω αξιοθέατα να σου δείξει.

Μοναδικές παραλίες

Ξεκινώντας, δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά στις μοναδικές παραλίες του νησιού. Παραλίες που υπόσχονται να μην αφήσουν κανέναν απογοητευμένο κατά την επίσκεψη του. Το Σαρακίνικο είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, τοποθετημένη μέσα σε έναν μικρό κόπο στη δυτική πλευρά του νησιού. Πρόκειται για την μοναδική παραλία με λευκούς βράχους.

Τι πρέπει να δεις..

Οι κατακόμβες της Μήλου είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να παραλείψεις από την επίσκεψη σου στο νησί. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα μνημεία Χριστιανοσύνης στα Βαλκάνια. Επίσης μια must επίσκεψη σε λίγο ελεύθερο χρόνο που θα βρεις, είναι στο Μεταλλευτικό Μουσείο του νησιού. Σκοπός του μουσείου είναι να προβάλλει στους επισκέπτες του την γεωλογική και μεταλλευτική ιστορία του νησιού.