Μπάνσκο: Η πιο προσιτή πολυτέλεια!


Loading...

Το Μπάνσκο αποτελεί τον δημοφιλέστερο χειμερινό προορισμό των Βαλκανίων και όχι άδικα. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων εξυπηρετώντας χιλιάδες τουριστών από όλη την Ευρώπη. Αυτό που θα διαπιστώσεις κατά την άφιξη σου στο Μπάνσκο είναι ότι δεν είσαι μόνος. Χιλιάδες Έλληνες κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα καταφθάνουν καθημερινά στο Μπάνσκο έχοντας τον χειμερινό προορισμό ψηλά στις προτιμήσεις του. Ταβέρνες με ελληνική μουσική και ελληνόφωνο προσωπικό είναι κάτι που θα δεις σε όποια γωνιά κι αν σταθείς.

Σπα κι άγιος ο θεός

Το Μπάνσκο δεν είναι μόνο για τους λάτρεις του σκι. Ακόμη και αν δεν είσαι λάτρης του δημοφιλούς χειμερινού σπορ το Μπάνσκο είναι εκεί για να σου προσφέρει μια πολυτέλεια ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία που διαθέτει. Χαμάμ, σάουνα, εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες, μασάζ και όλα αυτά σε τιμές που δύσκολα θα βρεις αλλού. Και μετά το σπα, φαγητό. Βγαίνεις από το ξενοδοχείο και ξεκινάς τη βόλτα σου. Δεκάδες ταβέρνες με καλό φαγητό και ελληνόφωνο προσωπικό θα σε κάνει να νιώσεις σαν το σπίτι σου.

Διασκέδαση μέχρι το πρωί

Η νύχτα πέφτει και τα φώτα δεν αφήνουν τη πόλη να κοιμηθεί. Όπου κι αν κοιτάξεις κλαμπ και pub κάνουν αισθητή τη παρουσία τους. Οι επιλογές για να διασκεδάσεις με τη παρέα σου είναι αμέτρητες και χωρίς να χρειαστεί να σπαταλήσεις μια περιουσία.