Ντουμπάι: Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να το επισκεφθείς μια φορά.


Loading...

Το Ντουμπάι είναι ένα από τα επτά Αραβικά Εμιράτα της Σαουδικής Αραβίας. Ο κοσμοπολίτικος προορισμός βρίσκεται στα παράλια του Περσικού κόλπου και είναι η μεγαλύτερη πόλη των Εμιράτων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και τουριστικό κέντρο της περιοχής και αυτό είναι ευδιάκριτο εξαρχής.

Συνδυάζοντας την παράδοση με το μοντέρνο!

Με μία πρώτη ματιά το Ντουμπάι συνδυάζει εξαιρετικά το παραδοσιακό στοιχείο της περιοχής με τους μοντέρνους ουρανοξύστες και τα εμπορικά κέντρα.  Η ζωή για τους επισκέπτες της πόλης είναι συνυφασμένη με τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και την έντονη νυχτερινή ζωή. Κάτι που δεν είναι πολύ συνηθισμένο σε προορισμούς της Ανατολής. Από την άλλη η παλιά πόλη, βάζει κατευθείαν τους επισκέπτες της σε ένα κλίμα ερήμου όπως παρουσιάζεται και στις ταινίες.  

Το κλίμα και οι δραστηριότητες

Το ζεστό κλίμα της περιοχής επιτρέπει σχεδόν κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, δραστηριότητες που δεν θα μείνουν αξέχαστες στους επισκέπτες. Από κρουαζιέρες στον Περσικό κόλπο, μέχρι περιηγήσεις με καμήλες αλλά και θαλάσσια σπορ στα ζεστά νερά του κόλπου. Το Highlight μιας επίσκεψης εκεί είναι το χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται μέσα σε ένα από τα εμπορικά κέντρα της πόλης. Από όποια πλευρά και να αντικρίσουν οι επισκέπτες το Ντουμπάι θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάτι μοναδικό. Από την υπερπολυτελή ζωή μέχρι και την μεταφορά με καμήλα, κάτι που κάνει τον προορισμό ιδιαίτερα ξεχωριστό.