Πράγα: Τα καλύτερα night clubs της πόλης!


Loading...

Η Πράγα είναι ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, μπορείτε να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τα αξιοθέατα της. Επιπλέον, η Πράγα φημίζεται για την νυχτερινή της ζωή. Διαθέτει αρκετά nightclubs στα οποία μπορείς να βγεις να διασκεδάσεις Το αλκοόλ και η δυνατή μουσική είναι τα 2 που κυριαρχούν για την νυχτερινή σου διασκέδαση. Παρακάτω θα σου αναφέρω τα καλύτερα nightclubs της πόλης.

Karlovy lázně

Το Karlovy lázně βρίσκεται σε ένα κομψό κτίριο του 15ου αιώνα κοντά στην περίφημη γέφυρα του Καρόλου. Πρόκειται για ένα πολυόροφο κτίριο στο οποίο κάθε όροφος έχει και την δική του μουσική. Αυτό σε δίνει την επιλογή να διαλέξεις σε ποιον όροφο επιθυμείς να διασκεδάσεις ανάλογα με το είδος μουσικής που επιθυμείς να ακούσεις. Στο ισόγειο του κτιρίου θα βρείτε καφετέρια για πιο ήσυχη επιλογή.

Mecca

Το Mecca είναι ένα ακόμη γνωστό κλαμπ της Πράγας. Πρόκειται για ένα κτίριο με 3 ορόφους. Το Mecca είναι διεθνώς γνωστό λόγω της παρουσίας ορισμένων dj παγκοσμίου φήμης όπως ο Tiesto και ο Marcus Schulz. Στο κλαμπ αυτό μπορείς να απολαύσεις την House άλλα και την Techno μουσική.

Maxim Bar

Το Maxim Bar βρίσκεται στην οδό Melantrichova. Πρόκειται για ένα νυχτερινό κέντρο όπου μπορείς να απολαύσεις την δυνατή μουσική που παρέχει. Το μαγαζί διαθέτει 2 ορόφους. Αρκετά συχνά πραγματοποιούνται events με γνωστούς dj και χορεύτριες που απογειώνουν την διασκέδαση. Στο μαγαζί υπάρχει και αίθουσα Vip.