Σαντορίνη: Ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός!


Loading...

Η Σαντορίνη αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς τόσο για την Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Ο λόγος για τον οποίο όμως επιλέγεται κατ' εξοχήν από πλήθος τουριστών είναι το ρομαντικό στοιχείο που βγάζει. Ας μην ξεχνάμε ότι το νησί διαθέτει ένα από τα διασημότερα και πολυφωτογραφιζόμενα ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.  Ακόμη είναι γνωστό ότι πολλά ζευγάρια από διάφορα μέρη του κόσμου επιλέγουν τον συγκεκριμένο προορισμό για να τελέσουν τον γάμο τους με φόντο το Αιγαίο.

Το ηλιοβασίλεμα

Με το ηλιοβασίλεμα να κλέβει όλες τις εντυπώσεις κάθε μέρα την ίδια ώρα, τουρίστες και ντόπιοι στο νησί χαζεύουν το  σκηνικό ανεβασμένοι επάνω στις ταράτσες των λευκών σπιτιών.  Πρόκειται για ένα υπερθέαμα που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο που καταφθάνουν στο νησί μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο.

Μοναδικές Παραλίες

Οι παραλίες στο νησί έχουν χρώμα!! Ναι καλά άκουσες. Θα δεις την Κόκκινη παραλία και την Άσπρη παραλία. Το κόκκινο χρώμα από τα βότσαλα σε αντίθεση με το μπλε της θάλασσας συντελεί ένα μοναδικό τοπίο το οποίο θα σε αφήσει με τις καλύτερες αναμνήσεις! Η Άσπρη παραλία από την άλλη αποτελεί προέκταση της κόκκινης με τα κατάλευκα βράχια να σε παροτρύνουν ότι βρίσκεσαι σε εξωτικό προορισμό.

Απαράμιλλη ομορφιά

Πρόκειται για μια μοναδική αρχιτεκτονική καθώς τα σπίτια είναι χτισμένα στην  κορυφή του νησιού δίνοντας μια πανοραμική άποψη με το μπλε της θάλασσας να χάνεται στον ορίζοντα. Ακόμη θα δεις πολλά κρουαζιερόπλοια καθημερινά να προσεγγίζουν το νησί. Μια βόλτα στα γαλανόλευκα νησιώτικα σοκάκια της, με το ταίρι σου, θα σε πείσει.