Σκιάθος: Ένα νησί για όλες τις ηλικίες!


Loading...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το καλοκαίρι πλησιάζει με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς. Όμως κάθε χρόνο η ίδια σκέψη έρχεται στο μυαλό. Που θα κάνουμε φέτος διακοπές; Συζητήσεις με τα φιλαράκια, το ταίρι σου, ακόμη και με την οικογένεια σου. Η καλύτερη και πιο ιδανική επιλογή ακούει στο όνομα Σκιάθος. Ένας από τους πιο γνωστούς προορισμούς για όλες τις ηλικίες αλλά και τις όλες τις περιστάσεις χωρίς αμφιβολία.  

Τι θα δεις!

Έφτασες στο νησί και είναι ώρα να το ανακαλύψεις. Για να ήρθες εδώ μάλλον σου αρέσει η ένταση και η διασκέδαση όσο χρονών και να είσαι.  Μια από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού είναι οι Κουκουναριές. Σήμα κατατεθέν του νησιού στην τελευταία στάση της τοπικής λεωφορειακής γραμμής. Φτάνοντας θα ακούσεις δυνατή μουσική και ο νέος κόσμος είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσεις στις ομπρέλες.    

Μια βόλτα στην Παπαδιαμάντη

Ο κεντρικός πεζόδρομος της Σκιάθου. Από νωρίς το πρωί για καφεδάκι και πρωινό, μέχρι αργά το βράδυ με μουσικές στα μαγαζιά, ο δρόμος σφίζει από ζωή. Μη ξεχάσεις να κάνεις βέβαια τη βόλτα σου και στο παλιό λιμάνι. Εκεί είναι τα πράγματα πιο ήσυχα από νωρίς. Κάνε τη βόλτα σου και μη ξεχάσεις να πιεις ένα κοκτέιλ. Μερικά από τα μαγαζιά εκείνης της περιοχής φημίζονται για τα κοκτέιλ.