Τα πιο περίεργα εστιατόρια στο Λονδίνο.


Loading...

 ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ!
  Αν γυρεύεις μια ιδιαίτερη εμπειρία σε ένα εστιατόριο που όχι απλά θα γευματίσεις αλλά θα το ζήσεις στ’αλήθεια, παρακάτω θα βρεις τις κορυφαίες επιλογές. Ταξίδι στην Αφρική, ακροβάτες, κουδούνι για σαμπάνια είναι μερικά μόνο από τα τεχνάσματα που σκέφτηκαν κάποιοι για να ανεβάσουν το πήχη ψηλά στο χώρο της γαστρονομίας. Ή απλώς για να ταράξουν τα νερά. Όποιοι και να είναι οι λόγοι αξίζει μία έστω επίσκεψη σε ένα από αυτά τα ξεχωριστά εστιατόρια με τη μοναδική ατμόσφαιρα.

Shaka Zulu

Δεν είναι απλά ένα εστιατόριο, αλλά ένα εξωτικό εστιατόριο-μπαρ-κλαμπ που θα σε μεταφέρει στη Νότια Αφρική. Διακόσμηση που ομολογουμένως τραβάει τη προσοχή, τεράστια αγάλματα και πιατέλες με ζέβρα είναι μία γεύση μόνο από το τι θα συναντήσεις εδώ. Σε περιμένει στη περιοχή Camden.


Bel Canto

Στο γαλλικό εστιατόριο Bel Canto, που βρίσκεται δίπλα στο Hyde Park, θα φας και θα σου πουν και ένα τραγούδι. Πιο συγκεκριμένα θα σου τραγουδήσουν κομμάτια κλασσικής όπερας οι σερβιτόροι- τραγουδιστές του μαγαζιού. Μια απόλαυση για τον ουρανίσκο σου αλλά και τα αφτιά σου.  Και μην αγχώνεσαι, εσύ δε θα χρειαστεί να τραγουδήσεις.


Circus

Άμα ψάχνεις μια πραγματικά πολυτελή και ξεχωριστή εμπειρία στο Λονδίνο, το Circus είναι σταθερή αξία. Εξαιρετική ασιατική κουζίνα θα παρελάσει μπροστά από το τραπέζι σου καθώς και χορεύτριες και ακροβάτες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορέσεις να πάρεις τα μάτια σου από το τραπέζι.


Bob Bob Ricard

Το πρώτο πράγμα που κάνει εντύπωση στο εστιατόριο Bob Bob Ricard είναι ότι δέχεται κρατήσεις ενώ βρίσκεται στη περιοχή Soho. Το δεύτερο είναι, η υπερβολή που το χαρακτηρίζει. Τόσο στη διακόσμηση, στο υπερπολυτελές φαγητό, μέχρι και στο κουμπί σαμπάνιας που βρίσκεται δίπλα σε κάθε τραπέζι. Μόνο μη μπερδευτείς και το πατήσεις κατά λάθος.


Archipelago

Αρχικά θα εντυπωσιαστείς με την ιδιαίτερη διακόσμηση του εστιατορίου Archipelago. Χρυσοί Βούδες, μίνι φοινικόδεντρα και τεράστια φτερά παγωνιού δημιουργούν ένα ενδιαφέρον περιβάλλον. Αλλά η έκπληξη δεν είναι αυτή. Θα το καταλάβεις όταν ανοίξεις το μενού και αντικρίσεις σαλάτα από έντομα, καπνιστό πίθωνα, κροκόδειλο και καγκουρό. Εμπνευσμένο από το Indiana Jones ή τα πιο τρελά σου όνειρα θα σου αφήσει μια γλυκόπικρη αίσθηση.


Dans Le Noir?

Ή όπως θα λέγαμε στα Ελληνικά, ‘’Μάτια ερμητικά κλειστά’’.  Άμα περάσεις έξω από αυτό το εστιατόριο θα νομίζεις πως είναι κλειστό. Κάνεις λάθος. Εδώ θα ζήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία τεσσάρων αισθήσεων. Καλά διάβασες, τεσσάρων αφού μία θα λείπει. Πιο συγκεκριμένα η όραση. Όχι μόνο όλοι οι σερβιτόροι είναι τυφλοί αλλά επικρατεί και το απόλυτο σκοτάδι ώστε ούτε εσύ να βλέπεις, μόνα να γεύεσαι. Άμα ψάχνεις μία πρόκληση στο φαγητό, δε θα βρεις καλύτερη.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πιο περίεργα, τα πιο ξεχωριστά, τα πιο εναλλακτικά εστιατόρια στο θαυμαστό κόσμο του Λονδίνου.