Τι πρέπει να δεις στο νησί της Άνδρου!


Loading...

Η Άνδρος αποτελεί έναν πολλά υποσχόμενο προορισμό και δεν απογοητεύει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Είναι το δεύτερο, σε μέγεθος, νησί των Κυκλάδων και η φυσική του ομορφιά είναι απαράμιλλη. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε πως το νησί μοιάζει με μία μικρογραφία ολόκληρης της χώρας. Ψηλά βουνά, πράσινα δάση, μικρά ποτάμια δίνουν ένα διαφορετικό στοιχείο στη συνηθισμένη εικόνα των Κυκλαδίτικων νησιών. Συνεπώς το πρώτο που πρέπει να ανακαλύψετε είναι η φυσική ομορφιά της Άνδρου.  

Οι παραλίες

Το νησί είναι γεμάτο από πολλές διαφορετικές παραλίες που προτείνεται να γνωρίσετε. Είτε έχοντας χρυσαφένια αμμουδιά, είτε βότσαλα και βράχια οι παραλίες του νησιού θα σας σαγηνεύσουν. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις κοσμοπολίτικες είτε τις πιο ήσυχες, ανάλογα τη διάθεση σας.

Η Χώρα

Φυσικά εφόσον επισκεφθείτε το νησί, ένα από τα σημεία που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, είναι η χώρα της Άνδρου. Παραδοσιακή αλλά και κοσμοπολίτικη την ίδια στιγμή, η χώρα προσφέρει μερικές από τις ομορφότερες εικόνες του νησιού. Αξίζει να επισκεφθείτε το Μουσείο σύγχρονης τέχνης Γουλανδρή το οποίο είναι διεθνούς φήμης. Αναμφίβολα η Άνδρος μπορεί να προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό εικόνων και εμπειριών που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μήπως έχει έρθει η ώρα να την επιλέξετε για τις επόμενες καλοκαιρινές διακοπές σας;