Τι ξεχώρισα απο το ταξίδι μου στο Πουκέτ.


Loading...

Το Πουκέτ είναι νησί στην Ταϊλάνδη. Αποτελεί παγκοσμίως γνωστό τουριστικό προορισμό και η οικονομία του στηρίζεται κατά κύριο λόγο στους επισκέπτες του από όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η προσοχή του κόσμου στράφηκε πάνω του εξαιτίας του τσουνάμι που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πολλών ανθρώπων και την καταστροφή πολλών κτιρίων. Παρόλα αυτά, οι υλικές ζημιές αποκαταστάθηκαν και το Πουκέτ κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του.  

Νησιά Φι Φι.

Αν υπάρχει παράδεισος πάνω στη γη, τα Phi Phi islands είναι ίσως ότι κοντινότερο μπορεί να σκεφτεί κανείς! Τα μικρά αυτά νησάκια στην Ταϊλάνδη έγιναν γνωστά από την ταινία The Beach, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στο Phi Phi Leh. Τα Phi Phi islands συνδέονται με το Πουκέτ μέσω μικρών πλοιαρίων που διανύουν την απόσταση σε περίπου 45 λεπτά. Το ξενοδοχείο σας στο Phi Phi Don μπορεί να φροντίσει για τη μεταφορά σας από το Πουκέτ στις εγκαταστάσεις του.

Πάνγκ Νγκά Μπέι

Το Πάνγκ Νγκά Μπέι είναι ένας κόλπος στη Ταϊλάνδη ο οποίος έχει αποκτήσει φήμη από την ταινία του James Bond και έχει χαρακτηριστεί το νησί του συναρπαστικού αυτού χαρακτήρα. Πραγματοποιούνται ημερήσιες κρουαζιέρες στο νησί , όπου μπορείτε να πάτε και να το δείτε , καθώς και να βγείτε πολύ όμορφες φωτογραφίες στο πανέμορφο αυτό τοπίο. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τοπίο και σίγουρα αξίζει να κάνετε μία επίσκεψη κλείνοντας μία αρκετά φθηνή κρουαζιέρα.

Σιάμ Νιραμίτ Πουκέτ

Πρόκειται για ένα φαντασμαγορικό σόου το οποίο είναι ένα από τα must see στο Πουκέτ. Εξαιρετικοί ηθοποιοί και χορευτές δίνουν παραστάσεις σχετικά με την παραδοσιακή κουλτούρα της Ταϊλάνδης , οι οποίες περιλαμβάνουν και ζώα καθιστώντας αυτές εκπληκτικές. Ο χώρος στο Σιάμ Νιραμίτ είναι υπέροχος και πολύ όμορφα διακοσμημένος και το θέαμα αξίζει να το παρακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και το μικρό χωριό το οποίο είναι σε αρκετά κοντινή απόσταση και να απολαύσετε τοπικό φαγητό και τους πολύ όμορφα διακοσμημένους οικισμούς.