Το Ελαφονήσι των Χανίων!


Loading...

Η Κρήτη παραμένει σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των top καλοκαιρινών προορισμών εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος οι επιλογές για αποδράσεις είναι αμέτρητες. Εάν σκέφτεστε λοιπόν, να επισκεφτείτε την Κρήτη σε κάποιο από τα επόμενα ταξίδια σας, σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το Ελαφονήσι ένα από τα κυριότερα τοπία απείρου κάλους του νησιού.

Ο παράδεισος της Κρήτης

Πρόκειται για ένα θαύμα της φύσης που ανήκει στο δίκτυο με τις προστατευόμενες περιοχές Natura. Μπορεί να χαρακτηριστεί χερσόνησος αλλά και νησί, αφού για να το προσεγγίσετε θα χρειαστεί να διασχίσετε ένα κομμάτι καλυμμένο με θαλασσινό νερό.

Το Ελαφονήσι βρίσκεται στο νομό Χανίων και πιο συγκεκριμένα στο νοτιοδυτικότερο άκρο του. Απέχει 76 χιλιόμετρα από την πόλη και για να φτάσετε εκεί θα χρειαστείτε περίπου 1,5 ώρα. Ο προορισμός όμως, σίγουρα θα σας ανταμείψει, καθώς κατά την άφιξή σας στην περιοχή θα έρθετε σε πρόσωπο με ένα ασύγκριτα όμορφο και παρθένο φυσικό τοπίο με τιρκουάζ νερά που θυμίζουν Καραϊβική και σημεία της άμμου σε ροζ αποχρώσεις που προέρχονται από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια.

Επίσης στην περιοχή θα βρείτε όλες τις ανέσεις, όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες, δροσιστικά ποτά και μικρά γεύματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επίσκεψή σας στο Ελαφονήσι θα σας μείνει αξέχαστη.