Υπαίθριες αγορές στην Καζαμπλάνκα!


Loading...

Η Καζαμπλάνκα είναι μία πόλη στο δυτικό Μαρόκο, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Αναφέρεται συχνά ως η οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του οικονομικού τομέα βασίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Καζαμπλάνκα.

Εμπορικό Κέντρο «Μαρόκο»

Το Εμπορικό Κέντρο «Μαρόκο» (Morocco Mall) είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην αφρικανική ήπειρο. Βρίσκεται στο θαλάσσιο μέτωπο της πόλης και εγκαινιάστηκε την 1η Δεκεμβρίου του 2011. Το εμπορικό διαθέτει ένα ενυδρείο τεραστίων διαστάσεων, το "Aquadream", με χωρητικότητα 1 εκατομμυρίων λίτρων νερού και φιλοξενεί περισσότερα από 40 είδη ψαριών. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να το εξερευνήσουν μέσα από ένα ανελκυστήρα που υπάρχει στον κεντρικό κύλινδρο και ο οποίος προσφέρει θέα 360 μοιρών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε κατάδυση μέσα στο ενυδρείο μαζί με έναν εκπαιδευτή καταδύσεων. Το εμπορικό διαθέτει επίσης εκατοντάδες καταστήματα με πάνω από 600 φίρμες, εστιατόρια με γεύσεις από όλο τον κόσμο, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά συντριβάνια του κόσμου, έναν κινηματογράφο τρισδιάστατης προβολής IMAX 3D, παγοδρόμιο και άλλα διάφορα παιχνίδια περιπέτειας.  

Anfaplace Shopping Center

Πρόκειται για ένα εμπορικό κέντρο το οποίο εκτός από ψώνια, διαθέτει και πολλές δραστηριότητες όπως να προσπαθήσετε να σερφάρετε. Πολλά καταστήματα σας δίνουν την επιλογή για ποικιλία σε ψώνια. Έχετε θέα επίσης τον ωκεανό και μπορείτε να απολαύσετε και τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά καταστήματα. Διαθέτει ακόμη και χώρο ελεύθερης στάθμευσης. Αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε.

Marche Central

Κυρίως μια αγορά ψαριών αλλά χωρίς αυτή την έντονη μυρωδιά ψαριών. Ψάρια διατεταγμένα σε καλλιτεχνικές στοίβες σε πάγο. Μην χάσετε τα φρέσκα θαλασσινά. Η αγορά ανήκει στις καλύτερες του  Μαρόκο. Φρέσκες σαρδέλες, μεγάλα και φωτεινά στρείδια, και ό, τι ψάρια φαίνονται καλά σε σας. Σίγουρα θα πρέπει να την επισκεφτείτε και κάνετε τα ψώνια σας, σε πολύ δελεαστικές τιμές.