5 Καλοκαιρινοί προορισμοί αποκλειστικά για νέους και φοιτητές!


Loading...

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μυαλό αρχίζει να ξεφεύγει σε βουτιές σε καταγάλανα νερά. Είστε νέος και ωραίος, είτε φοιτητής είτε όχι και θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα από τα αμέτρητα ελληνικά νησιά για τις φετινές σας διακοπές. Ο ήλιος, η θάλασσα, τα δαντελωτά ακρογιάλια με τα κρυστάλλινα νερά, τα όμορφα και ποικιλόμορφα νησιώτικα τοπία, η έντονη νυχτερινή ζωή, το καλό φαγητό και τα νεανικά χαμογελαστά πρόσωπα αποτελούν, είναι βασικά συστατικά για αξέχαστες διακοπές. Η λίστα με τις επιλογές και τους προορισμούς είναι ατέλειωτη. Για αυτό και εμείς παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικούς από τους πιο in & top καλοκαιρινούς προορισμούς που δεν πρέπει να παραλείψεις ως νιάτο. Θα βρείτε νησιά για όλα τα γούστα. Για αυτούς που ψάχνουν τη νυχτερινή ζωή, που θέλουν να συνδυάσουν τη διασκέδαση και τις όμορφες παραλίες και για αυτούς που θέλουν κάτι πιο «εναλλακτικό» αλλά παράλληλα ψάχνουν και για νυχτερινή ζωή.

Σκιάθος - Ο πιο in προορισμός των τελευταίων χρόνων!

Το πλέον κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων που συνδυάζει εξαιρετικές παραλίες, αρκετό πράσινο και μία πολλά υποσχόμενη νυχτερινή ζωή σε μικρότερα ή μεγαλύτερα bars της Χώρας. Φοιτητές και νέοι, από Βόλο, από Θεσσαλονίκη κι Αθήνα, κατακλύζουν το νησί καθημερινά όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Πλατσουρίστε στις πάνω από 60 παραλίες με τα καταγάλανα νερά του νησιού και φυσικά μην παραλείψετε την διάσημη παραλία των Κουκουναριών, η οποία έχει ανακηρυχτεί και η τρίτη καλύτερη παγκοσμίως. Ο πλακόστρωτος ανηφορικός δρόμος στο Παλιό Λιμάνι σφύζει από μπαράκια με άκρως καλοκαιρινή διάθεση! Χρωματιστά cocktails και mainstream ακούσματα συνθέτουν την εικόνα, ενώ η συνέχεια έπεται στα μεγάλα open air clubs. Εδώ, η ένταση της μουσικής ανεβαίνει και η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο!

Μύκονος - Το νησί των ανέμων και της απόλυτης διασκέδασης!

Έχουν ειπωθεί και ακουστεί τόσα για αυτό το νησί όλα αυτά τα χρόνια, που τα λόγια πλέον περιττεύουν από ένα σημείο και μετά. Είναι ένας προορισμός που δεν πρέπει να παραλείψεις στη ζωή σου γιατί σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Είναι το νησί που...όλα επιτρέπονται! Πέρα από τα πανέμορφα φυσικά τοπία και την πανέμορφη χώρα του νησιού, που δεν ξέρω αν θα προλάβετε να δείτε από τα hangover, η Μύκονος είναι γνωστή για τον μεγάλο αριθμό παραλιών με κύριο χαρακτηριστικό τη χρυσαφένια άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά. Θα συναντήσετε από τις πιο ήσυχες παρθένες παραλίες, μέχρι τις πιο οργανωμένες με υπαίθρια club και γνωστούς DJ’s. Είναι ένα νησί παγκοσμίου φήμης. Πρώτα έγινε γνωστή η Μύκονος και το Super Paradise και μετά η Ελλάδα. Θα βρεθείτε σε δεκάδες φεστιβάλ και πανηγύρια που συνοδεύονται από ξέφρενα γλέντια με άφθονο φαγητό και ποτό και διοργανώνονται όλο το καλοκαίρι στο νησί και την απόλυτη διασκέδαση να συνεχίζει κάθε μέρα μέχρι το πρωί.

Πάρος - Το φοιτητικονήσι!

Έχει εξελιχθεί στους πιο must καλοκαιρινούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια, που κατακλύζεται είτε από δεκαοχτάχρονα που μόλις τελείωσαν το λύκειο και κλείνουν διακοπές με την παρέα τους, είτε από φοιτητές που θέλουν να πάρουν μια γεύση από τη ζωή της Πάρου. Ποιος δεν έχει ακούσει για την διάσημη Punda Beach και τις πανέμορφες Κολυμπήθρες. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά, εξαιρετική τουριστική υποδομή, απέραντες αμμουδιές με κρυστάλλινα νερά, παραδοσιακούς οικισμούς, εντυπωσιακά τοπία και φυσικά ξέφρενη νυχτερινή ζωή, είναι μερικά από αυτά που θα ζήσετε σε αυτό το μοναδικό νησί. Το πρωινό σας θα είναι γεμάτο από βουτιές στη θάλασσα και ξεφάντωμα μέχρι το βράδυ στα beach bars. Κι όταν η νύχτα πέφτει στη Πάρο, όλοι ξεχύνονται στους δρόμους, με τα bar και τα club στη περιοχή της Νάουσας , να ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ της απόλυτης διασκέδασης μέχρι το πρωί.

Ίος - Όλο το νησί ένα Party!

Κάθε χρόνο το Καλοκαίρι, στις παραλίες και στα δρομάκια του νησιού στήνεται καθημερινά ένα τρελό πάρτι από όλους τους επισκέπτες του νησιού. Έχει γίνει κάτι σαν παράδοση να πηγαίνεις στην Ίο και να γυρνάς στους δρόμους και από μπαράκι σε μπαράκι, και να χορεύεις και να πίνεις μέχρι το πρωί. Το νησί έχει γίνει γνωστό όχι μόνο στους Έλληνες τουρίστες, αλλά ακόμη πιο πολύ στους ξένους, που κατακλύζουν το νησί από όλα τα σημεία της γης. Για αυτούς που ψάχνουν κάτι πιο εναλλακτικό, θέλουν να βουτήξουν σε καταγάλανα νερά και να ζήσουν την απόλυτη νυχτερινή ζωή, η Ίος είναι ο κατάλληλος προορισμός. Ιδανικό επίσης για τους λάτρεις της φύσης και του κάμπινγκ, που θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές και αξέχαστες διακοπές, στα πανέμορφα φυσικά τοπία του νησιού.

Ικαρία - Όλο το νησί μια παρέα!

Πολλοί θεωρούσαν ότι η Ικαρία είναι ένα ήσυχο νησί, που εκεί πας μόνο για στιγμές χαλάρωσης και αγαλλίασης, χωρίς βαβούρα και πολύ κόσμο, για ξεκούραστες διακοπές. Μέχρι που πήγαν και είδαν ότι έκαναν ένα τεράστιο λάθος. Είναι το νησί για όλα τα γούστα. Από τη μια μεριά η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού, που σε χαλαρώνει μακριά από τη βαβούρα και τη καθημερινότητα και που και μόνο που αναπνέεις νομίζεις ότι κερδίζεις χρόνια και μακροζωία. Οι παραλίες της μοναδικές και οι άνθρωποι του νησιού, οι πιο φιλόξενοι που έχεις γνωρίσει. Από την άλλη μεριά, αυτό που θα αντικρίσετε σε αυτό το νησί και θα σας μείνει αξέχαστο, είναι το πως μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέπει όλο το κόσμο σε μια παρέα. Χαρακτηριστικά είναι τα πανηγύρια της Ικαρίας που γίνεται κυριολεκτικά χαμός. Μιλάμε για χιλιάδες άτομα, όλων των ηλικιών, να πίνουν και να χορεύουν όλοι μαζί. Εικόνες που δύσκολα θα δεις αλλού, με τους πάντες να χορεύουν και να γλεντάνε μέχρι τις πρωινές ώρες. Είναι το νησί που θα σου αλλάξει άποψη για τη ζωή και δε πρέπει να χάσετε.