Σκιάθος : Και φέτος, πάλι Σκιάθο!


Loading...

Καθώς σχεδιάζαμε τις περσινές μας καλοκαιρινές διακοπές είδαμε στο facebook μια προσφορά για ένα πενθήμερο ταξίδι στη Σκιάθο. Χρόνια λέγαμε ότι θα την επισκεφτούμε αλλά δεν το κάναμε ποτέ. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποφασίσαμε να είναι φέτος η χρονιά της. Κλείσαμε κατευθείαν την προσφορά και την άλλη εβδομάδα κιόλας πλεύσαμε για τις Σποράδες. Μια μεγάλη κοριτσοπαρέα με όρεξη για τρελά πάρτι που δεν μας σταματούσε τίποτα. Ενθουσιασμένες που θα ζούσαμε όλα αυτά που μας είχαν περιγράψει φίλοι που είχαν ήδη πάει δεν βλέπαμε την ώρα για να φτάσουμε στο νησί και να βγάλουμε φωτογραφίες. Ζήσαμε πέντε μέρες απίστευτης ξεγνοιασιάς και κεφιού και... λίγο πριν τελειώσει το ταξίδι ορκιστήκαμε πως του χρόνου πάλι το ίδιο θέλουμε. Και φέτος, λοιπόν, Σκιάθο!!!

Μπανάνα

Μια απίστευτη παραλία στο νησί της Σκιάθου. Διαθέτει τα καλύτερα beach bar του νησιού. Φυσικά, δεν γινόταν να τα παραλείψουμε. Φανταστική παραλία με ψιλή άμμο και καταγάλανα νερά. Πλημμυρισμένοι από νέους δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ότι ήμασταν κι εμείς κομμάτι αυτού του ξέφρενου beach πάρτι. Σφυρίχτρες, μουσική, ποτά όλα έρεαν άφθονα και εμείς είχαμε ήδη αρχίσει να ζούμε την τρέλα του νησιού. Μια τρέλα που συνεχίστηκε κι όλες τις υπόλοιπες μέρες.


Κουκουναριές

Παραμυθένια παραλία που είχαμε αποφασίσει να την επισκεφτούμε οπωσδήποτε. Είχαμε δει τόσες πολλές φωτογραφίες από το μαγευτικό σκηνικό που ανυπομονούσαμε να γίνουμε κομμάτι του. Χρυσή αμμουδιά, καταγάλανα νερά και κατάμεστη από νέους. Υπάρχει, άραγε, καλύτερο σκηνικό για εμάς; Και ναι.. αφού κάναμε τις βουτιές μας και βγάλαμε τις φωτογραφίες μας ήμασταν έτοιμες να γνωρίσουμε νέους από όλα τα μέρη της χώρας κι όχι μόνο. Γρήγορα γίναμε μια τεράστια παρέα που χόρευε και περνούσε φανταστικά!


Kahlua Club

Πρόκειται για το καλύτερο μπαρ της Σκιάθου. Μουσική για όλα τα γούστα, ξένη και ελληνική, και ωραία ποτά. Πολύ ευγενικό προσωπικό που μας εξυπηρέτησε γρήγορα και μας βοήθησε να βρούμε τραπέζι καθώς το μαγαζί ήταν γεμάτο. Ξετρελαμένοι νέοι χόρευαν και έπιναν σε όλο το χώρο του μαγαζιού μετατρέποντάς το σε ένα με τεράστιο πάρτυ. Ενθουσιασμένες διασκεδάζαμε χωρίς να μας νοιάζει τίποτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Μαξιλάρες

Είχαμε ακούσει τόσα πολλά... Αναγκαστικά τις επισκεφτήκαμε το τελευταίο βράδυ. Μαγαζιά που έχουν τοποθετήσει μαξιλάρες στο πλακόστρωτο δρόμο μετατρέποντας το σε ένα απίστευτα χαλαρωτικό σκηνικό. Όπως ήταν φυσικό, τα κινητά μας πήραν φωτιά από τις φωτογραφίες. Κοκτέιλ στο χέρι και καθισμένες στις μαξιλάρες αναλύαμε το υπέροχο ταξίδι μας και γελούσαμε από τις στιγμές που ερχόταν στη μνήμη μας. Εκεί δώσαμε την υπόσχεση ότι η Σκιάθος θα είναι σίγουρα ο προορισμός μας και για τις επόμενες καλοκαιρινές μας διακοπές.