Πανέμορφα βιβλιοπωλεία- καφέ στη Βιέννη


Loading...

Η Βιέννη είναι μια κεντροευρωπαϊκή πρωτεύουσα που μπορεί κάποιος να την επισκεφτεί για 3-4 μέρες και να δει αρκετά πράγματα, προσφέρεται έτσι για σύντομα ταξίδια αφού εκτός των άλλων είναι και 2 ώρες από Αθήνα. Τουριστικά η Βιέννη θα σας καταπλήξει, με την ατμόσφαιρα του ένδοξου παρελθόντος, τα εντυπωσιακά αξιοθέατα και τις υπέροχες γεύσεις. Η τάση του βιβλιοπωλείου- καφέ προσελκύει όλο και περισσότερους οπαδούς. Αν αγαπάς τα βιβλία και τα όμορφα καφέ και θέλεις να τα συνδυάσεις με ένα ταξίδι στην όμορφη πρωτεύουσα της Αυστρίας, δώσε προσοχή.

Phil

Το "phil" είναι το αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου "παντρέματος"¨καταστήματος και καφετέριας. Έτσι, καθώς απολαμβάνεις τον καφέ σου έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις να αγοράσεις κάτι μέσα από μια μεγάλη ποικιλία διαφόρων προϊόντων, όπως τα DVD και, φυσικά, τα βιβλία. Ακόμη και τα έπιπλα διατίθενται προς πώληση, ενώ ο χώρος συχνά χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση διαλέξεων καθώς και των λεγόμενων ''απογευμάτων με ταινίες''. Είναι το ιδανικό μέρος για ανάγνωση και μελέτη. Οι λάτρεις των βιβλίων σίγουρα θα το λατρέψουν.

Pickwick's

Ένα παλιό βιβλιοπωλείο μετατράπηκε (και) σε καφέ. Φυσικά πρόκειται για το Pickwick's. Με όνομα παρμένο από έργο του Ντίκενς, πληθώρα βιβλίων προς πώληση, φιλικό προσωπικό και εξαιρετικό μενού, το Pickwick's δε μπορεί να λείπει από τη λίστα του "βιβλιοφάγου" επισκέπτη της Βιέννης. Τι καλύτερο από μερικά γευστικότατα σνακ, συνοδευόμενα από αμέτρητα ράφια γεμάτα βιβλία, καθώς και τη δυνατότητα να χαζέψεις ατελείωτους τίτλους, όση ώρα επιθυμείς;! Και φυσικά, οι δυνατότητες δεν περιορίζονται σ'αυτό το σημείο- μπορείς να νοικιάσεις ταινίες, επιλέγοντας από μια ανεξάντλητη ποικιλία. Ένα αυθεντικό, ζεστό και άνετο μαγαζί, ιδανικό για τους φίλους της τέχνης.

Thalia

Για όσους αγαπούν τα βιβλία, αλλά αναζητούν κάτι διαφορετικό από το συνδυασμό του- συνήθως μικρού- καφέ- βιβλιοπωλείου, υπάρχει το Thalia. Το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της πόλης, όπου μπορείς να βρεις πληθώρα τίτλων σε αρκετές γλώσσες. Στα τέσσερα πατώματα του βιβλιοπωλείου μπορείς να συναντήσεις κι ένα καφέ κι έτσι να συνδυάσεις την αγαπημένη σου ασχολία της ανάγνωσης με την απόλαυση μιας κούπας καλού καφέ. Αν θέλεις και εσύ να επισκεφτείς τη Βιέννη και να γνωρίσεις από κοντά τα όμορφα αυτά μέρη, εδώ θα βρεις τις οικονομικότερες προσφορές: http://www.18-24.gr/destination/72