Σκύρος: 3 παραλίες για να κάνεις τις βουτιές σου.


Loading...

Απομονωμένο από τις υπόλοιπες Σποράδες το νησί αυτό σου προσφέρει ηρεμία χαλάρωση καλό φαγητό και μοναδικές εκπληκτικές παραλίες. Τα ατέλειωτα σοκάκια που καταλήγουν σε εκπληκτική θέα με τα ασβεστωμένα γραφικά σπίτια σε συνδυασμό με το καταπράσινο τοπίο θα σε εκπλήξουν και θα σε ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή . Πλούσια φύση από την οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπληκτικές παραλίες . Παρακάτω θα σου προτείνουμε τις τρεις πιο δημοφιλής και όχι τυχαία παραλίες για να κάνεις τις βουτιές σου.

Πεύκο

Ένας μικρός κολπίσκος με εκπληκτικά νερά γραφικός με μεγάλη παραλία. Η παραλία περιτριγυρίζετε από πεύκα όπως προνοεί και το όνομα του και είναι σχετικά αμμώδεις με λίγα βότσαλα και κάποια βράχια . Από τις πιο δημοφιλής παραλίες του νησιού . Η διαδρομή μέχρι να φτάσεις θα σε ενθουσιάσει και θα σου αφήσει εικόνες που θα κρατήσεις μαζί σου σε όλο το ταξίδι .

Άγιος φωκάς

Πρόκειται για μία μικρή παραλία με κρυστάλλινα νερά και άμμο . Έχει ένα ταβερνάκι και βρίσκετε στα δυτικά του νησιού. Εκτός από το ταβερνάκι διαθέτει και την εκκλησία του Αγίου Φωκά από το οποίο πήρε και το όνομα της η παραλία . Συνδυάζει καταπράσινη φύση με γαλαζοπράσινα νερά και είναι ιδανική για χαλάρωση και βουτιές .

Ατσίτσα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας καθώς είναι η πιο γραφική παραλία του νησιού. Κατά κόρων είναι στρωμένη με βότσαλο αλλά διαθέτει και λίγη άμμο.διαθέτει ένα μικρό λιμάνι και έχει πεντακάθαρα νερά. Το στοιχείο της φύσης δεν θα μπορούσε να λείψει και από αυτήν την παραλία. Για να βρείτε τα οικονομικότερα πακέτα για Σκύρο πατήστε εδώ : http://www.18-24.gr/destination/115