Οι Top δραστηριότητες του Πηλίου!


Loading...

Το Πήλιο αποτελεί ένας από τους κατάλληλους προορισμούς γι' αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν στις διακοπές τους και βουνό και θάλασσα. Συνδυάζει μαγευτικές παραλίες, καθώς και μοναδικά μονοπάτια μέσα στη φύση. Σε περίπτωση που βρεθείτε στο Πήλιο σας παρουσιάζουμε μερικές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τους λάτρεις της φύσης αλλά και της περιπέτειας.

Καταδύσεις

Αν είστε λάτρης του βυθού ο καλύτερος τρόπος να το γνωρίσετε είναι μέσω των καταδύσεων. Αν επιθυμείτε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης το Πήλιο προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για αρχάριους του αθλήματος, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες της υποβρύχιας ζωής.

Καγιάκ

Το θαλάσσιο καγιάκ υπόσχεται να χαρίσει στους φίλους της περιπέτειας απίστευτες εμπειρίες. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα εντυπωσιακά τοπία και ακόμη να επισκεφθείτε σπηλιές και παραλίες, που θα ήταν απρόσιτες με άλλο τρόπο.

Πεζοπορία

Η πεζοπορία απευθύνεται κυρίως σε φυσιοδίφες επισκέπτες και το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός για εξερευνήσεις ανάμεσα στη φύση. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, να ανακαλύψουν τα εντυπωσιακά μονοπάτια του Πηλίου και να συναντήσουν στο δρόμο τους από λιμνούλες μέχρι καταρράκτες.

Ιππασία

Όσοι ενδιαφέρονται για ένα πιο εναλλακτικό και διαφορετικό τρόπο για να περάσουν τις διακοπές τους, θα πρέπει να δοκιμάσουν την ιππασία στην πατρίδα των Κενταύρων. Δε χρειάζεται να έχετε ξανακάνει ιππασία για να το δοκιμάσετε. Επίσης απευθύνεται σε μικρούς και σε μεγάλους και θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Προσφέρονται διαδρομές σε καταπράσινα μονοπάτια στο βουνό αλλά ακόμη και στη θάλασσα.