Η Μητρόπολη της διασκέδασης!!


Loading...

Το αλκοόλ ρέει άφθονο στο Βερολίνο! Εξού και ο τίτλος! Είναι μια οικονομική λύση όσον αφορά τα ταξίδια και τα...ξίδια! Μπορεί οι Γερμανοί να μην είναι και οι καλύτεροι μας φίλοι , αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ξέρουνε να περνάνε καλά! Για αυτό άλλωστε θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα της Γερμανίας..για να περάσουμε καλά όπως και αυτοί!

Saphire Bar!

Ένα από τα πιο γνωστά μπαρ του Βερολίνου ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται με σπάνια κοκτέιλ και ποτά για τις πιο πολυσυζητημένες νύχτες! Στην οδό Botzowstr 31,έμπειροι barman, σερβιτόροι και dj είναι εκεί για να σας χαρίσουν απίστευτες στιγμές εμπειρίας! Θα λέγαμε ότι για αυτό που φημίζεται είναι η κάβα του και σε αυτό ίσως να οφείλεται και η ζήτηση του συγκεκριμένου μπαρ. Δεν έχετε παρά να πάτε, να δοκιμάσετε ένα κοκτέιλ και να χορέψετε μέχρι την ανατολή του ήλιου σε απίστευτους ήχους και μουσικές! Εάν πάλι δεν είστε και πολύ του χορού και είστε πιο πολύ της ξεκούρασης, οι άνετοι και πολυσυζητημένοι λευκοί καναπέδες του Saphire Bar θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να περάσετε εκπληκτικά!

Riva!

Ο καθένας ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο την διακόσμηση του Riva. Τα πολύχρωμα τετράγωνα στο θολωτό ταβάνι που θυμίζει τούνελ έρχονται σε αντίθεση με την ψυχοσύνθεση των επισκεπτών του. Πρόκειται δηλαδή για ένα μυστηριώδες και σκοτεινό μπαρ το οποίο το επισκέπτονται συνήθως άτομα χαρούμενα , με διάθεση, και όρεξη για καινούριες γνωριμίες. Είτε απολαμβάνετε το ποτό σας στους δερμάτινους πάγκους και στα δερμάτινα καθίσματα, είτε στέκεστε στο εκπληκτικό κεντρικό οβάλ μπαρ, η εξωτική ατμόσφαιρα θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν βρίσκεστε ακόμα στο κέντρο του Βερολίνου!

6vorne!

Σίγουρα βλέπετε τα χρώματα της φωτογραφίας και φαντάζεστε και εσείς τον εαυτό σας εκεί! Όσοι έχουν επισκεφτεί το 6vorne λησμονούν να βρίσκονται εκεί για πολλές φορές ακόμη και ακούν από μόνοι τους την δυνατή μουσική που παίζετε καθημερινά! ''Μυρίζουν'' την ατμόσφαιρα και γεύονται τα ποτά του! Βρίσκεται στην οδό Hektorstrasse 11 και ανυπομονεί να σας εξυπηρετήσει αυτό και το έμπειρο αλλά και φιλικό προσωπικό του!