Οι πιο φιλικές χώρες για να επισκεφθείτε το 2017!


Loading...

Στις μέρες μας ενώ υπάρχει η διάθεση για διακοπές ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων διστάζει να πραγματοποιήσει τις διακοπές των ονείρων του λόγω της πολυτάραχης εποχής στην οποία ζούμε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τις 5 πιο ασφαλείς χώρες τις οποίες και μπορείτε να επισκεφθείτε άφοβα.

Ρουάντα

Αν και αποτελεί μια χώρα η οποία δεν έχει καλή βαθμολογία σε άλλους δείκτες, η τοπική αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν περιστατικά βίας. Η εγχώρια κυβέρνηση έχει πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα με σκοπό να ελαττώσει το κόστος εργασίας της τρομοκρατίας. Επίσης, η Ρουάντα φιλοξενεί μερικά από τα πιο απίστευτα φυσικά θαύματα, μετατρέποντάς την έτσι σε ένα προορισμό άκρως ακαταμάχητο για να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας.

Ελβετία

Η Ελβετία βρίσκεται στην όγδοη θέση , στον παγκόσμιο δείκτη κατάταξης με τις ασφαλέστερες πόλεις του κόσμου. Ο συνδυασμός του υψηλού βιοτικού επιπέδου με την ασφάλεια την οποία προσφέρει, την έχει επάξια εντάξει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας λίστας με τους καλύτερους προορισμούς για τη φετινή χρονιά.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν ίσως την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη τουριστικά χώρα. Μετά από ακόμη μια ανοδική χρονιά το 2016 φιλοξένησε 14,4 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί τον δεύτερο ασφαλέστερο προορισμό του κόσμου διαθέτει εξαιρετική κουζίνα καθώς και καταγάλανες δαντελένιες παραλίες στον Περσικό Κόλπο.

Χονγκ Κονγκ

Η συγκεκριμένη χώρα αποτελεί ένα αξιοσέβαστο υπόδειγμα όσον αφορά τους παγκόσμιους κανόνες ασφάλειας των πολιτών. Το Χονγκ Κονγκ είναι η χώρα με τις λιγότερες τρομοκρατικές απειλές παγκοσμίως. Παρόλα αυτά το μελανό σημείο της χώρας αποτελεί η εγχώρια οικονομία της καθώς η τοπική αγορά είναι γεμάτη με πλαστά χαρτονομίσματα.

Φινλανδία

Αν και σε διάφορους τουριστικούς τομείς η χώρα έχει βρεθεί αρκετές θέσεις χαμηλότερα από την τελευταία έκθεση, ωστόσο κρατά ακόμη τα σκήπτρα της ασφαλέστερης χώρας παγκοσμίως. Η εγχώρια εγκληματικότητα είναι σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και οι υπόνοιες για τρομοκρατικές απειλές σχεδόν είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Ο συνδυασμός των άνωθεν μαζί με τα μοναδικά τουριστικά αξιοθέατα όπως το Northern Lights και η Λαπωνία την κάνουν να περηφανεύεται για αυτή της την πρωτιά.