Λισαβόνα: Περπατώντας τη Λισαβόνα!


Loading...

Η Λισαβόνα είναι μία ξεχωριστή πόλη, που όσες φορές κι αν έχεις πάει, θέλεις να την ξαναεπισκεφτείς. Είναι μία πόλη ιδιαίτερα οικεία και φιλόξενη που κάνει όλους τους επισκέπτες να νιώθουν σαν να βρίσκονται στη βάση τους. Τι να πρωτοξεχωρίσει κανείς για τη Λισαβόνα; Τους εμπορικούς δρόμους, τα εντυπωσιακά κτίρια, τα μικρά κι απλά συστατικά τα οποία συνθέτουν τη μοναδική ταυτότητα του χαρακτήρα της; Είναι πολλά αυτά για τα οποία θεωρείται μία ιδιαίτερη και αρκετά σημαντική πόλη. Πέρα από τις δύο πλευρές της πόλης που πρέπει να επιδιώξεις να επισκεφτείς, αν υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σου, έχεις τη δυνατότητα για διάφορες εναλλακτικές μικρές εξορμήσεις. Πολλά χωριά έχουν το προνόμιο να βρίσκονται κοντά στη Λισαβόνα και να σας παρουσιάζουν τη μοναδική ευκαιρία να τα εξερευνήσετε. Περπατώντας στη Λισαβόνα αυτά που έχετε να δείτε είναι πολλά, ενώ αυτά που έχετε να κάνετε ακόμη περισσότερα.

Τα καλύτερα ψώνια στη Λισαβόνα!

Βρίσκεσαι στη Λισαβόνα; Είσαι σε ένα από τα ιδανικότερα μέρη για να κάνεις τα ψώνια σου. Στην αγορά της Λισαβόνας, θα βρεις εκατοντάδες εμπορικά κέντρα. Ποικιλία σε μάρκες, σχέδια και χρώματα που θα ικανοποιήσουν κάθε τύπο γούστου. Ακόμη, υπάρχουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις από τις οποίες μπορείτε να αγοράσεις διάφορα αντικείμενα ως αναμνηστικά.

Φαγητό & Ποτό!

Η κουζίνα της Λισαβόνας θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Είτε αναζητείς γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, είτε φρέσκα θαλασσινά, είτε ένα απλό φλιτζάνι καφέ, τότε η Λισαβόνα θα σε καλύψει σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Άλλωστε η καλύτερη μέρα στη Λισαβόνα ξεκινάει κάνοντας μία στάση σε μία από τις θρυλικές της καφετέριες. Σε ολόκληρη την πόλη, θα βρείτε πολλά βραβευμένα εστιατόρια τα οποία ειδικεύονται σε όλες τις κουζίνες, αλλά ιδιαίτερα στο Bairro Alto. Για κάτι το οποίο δικαίως περηφανεύεται η Λισαβόνα, είναι τα εστιατόρια της. Τα περισσότερα εστιατόρια προσφέρουν εκτός από ποιοτικά πιάτα και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Τα δρώμενα της Λισαβόνας

Η Λισαβόνα είναι μία πόλη όπου σου δίνει την ευκαιρία να συναντήσεις διάφορα πολιτικά δρώμενα, όπως είναι ένα φεστιβάλ μουσικής, κινηματογράφο, διάφορες λαϊκές εκδηλώσεις, παραστάσεις θεάτρων και παρελάσεις. Πρόκειται για προγραμματισμένες δραστηριότητες διασκέδασης που προσφέρουν μοναδική ψυχαγωγία στους επισκέπτες.